Манолова с четири лайфа във Фейсбук за ден - показва срещите с хората - 24novini.bg

Манолова с четири лайфа във Фейсбук за ден - показва срещите с хората

Мая Манолова беше на среща в Обеля, където хората протестират срещу застрояването Мая Манолова беше на среща в Обеля, където хората протестират срещу застрояването 24новини.бг/ Мария Йорданова
17.08.2019 | 18:00
(0 гласа)

Омбудсманът Мая Манолова пусна за един ден четири лайфа през файсбук страницата си. Иновативният подход тя използва от вчера, за да показва срещите си с хората, като започна с протеста в Обеля срещу презастрояването.

Обичайно от офиса на омбудсмана изпращат снимки и прессъобщения от срещите.

Вчера имаше такава със съсловните организации на медицинските специалисти, които искат закон за съсловието.

След това обаче Манолова изненадващо се включи на живо от столичното метро,

като обяви, че занапред ще показва срещите си. Именн такъв лайф направи тя, като анонсира, че след малко отива на протеста в Обеля, където тя беше и по-рано, преди няколко седмици.

След това направи три лайфа от срещата с протестиращите в Обеля, където се говори за презастрояването и безразборните разрешителни за бетониране на зелени площи.

По време на единия лайф във Фейсбук Мая Манолова обяви, че е подготвила сигнал и до премиера Борисов

и чака отговора му, както и до председателя на НС по въпроса за прозрачността на решенията за застрояването на междублоковите пространства в страната. Та заяви, че този процес трябва да става с участието на хората, а от столични квартали навсякъде я викат за протести по аналогични проблеми.

Докато течеше лайфа й от кв. Дървеница също я извикаха на среща, за да види строяща се на метър от православен храм нова сграда,

също в междублоково пространство.

Манолова очевидно променя комуникацията си с нови подходи, а изненадващите включвания от местата на срещите й с хората превръщат фейсбук-страницата й в отделна медия.

24новини.бг отрази протеста в Обеля. Други медии там не присъстваха.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...