Забавни и любопитни секси новини и новини за сексуалното здраве - 24novini.bg
Забавни и любопитни секси новини и новини за сексуалното здраве - 24novini.bg

24новини

44 хиляди души са новорегистрираните безработни у нас от началото на извънредното положение на 13 март.

 

Румъния разрешава на земеделските работници да напуснат страната, за да се трудят в други европейски държави.

 

Университетски професори и лекари-дерматолози най-после се обединиха в менията си колко дълго коронавирусът може да се задържи в косата, съобщи Daily Star.

 

Комисията за енергийно и водно регулиране /КЕВР/ определи от днес нови пределни цени за топлинните дружества, които ползват природен газ като основен енергиен носител, съобщи председателят на регулатора Иван Иванов в онлайн обръщение, излъчено на страницата на КЕВР.

 

До 1 500 лв. глоба за носене на маска по закон, припомни буквата на закона журналистът Венцислав Лаков, който има 2 депутатски мандата. Той визира ЗАКОНА ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НОСЕНЕТО НА ОБЛЕКЛО, ПРИКРИВАЩО ИЛИ СКРИВАЩО ЛИЦЕТО. Според него носенето на маска, прикриваща лицето, се глобява с 1500 лв. В същото време обаче на 30 март излезе заповед на министъра на здравеопазването за глоби от 5000 лв., ако не се носи маска. На 31 март обаче щабът отрече носенето на маска да е задължително и да се налага глоба на хората без маски, а министърът отмени заповедта си.

Към 28 март, в 17,00 ч., са потвърдени нови 18 случая на коронавирус у нас. Болните тази сутрив 8,00 ч. бяха 313 души, а към 17,00 ч. станаха 331 като се чакат още проби. Сутринта бе съобщено и за четвърти и пети починали - мъж, който е бил в тежко състояние в Благоевград, както и жена, починала в "Пирогов". А току-що бе съобщено за шести починал - мъж, лежал в болницата в Кюстендил.

Към 28 март, в 8,00 ч., са потвърдени нови 37 случая на коронавирус у нас за последните 24 часа. Болните снощи в 17,00 ч. бяха 293 души, а днес в 8,00 ч. са 313, като се чакат още проби. Има и четвърти починал - мъж, който е бил в тежко състояние в "Пирогов".

Болните от коронавирус у нас към 8.00 ч. днес са 202. Увеличиха се с един нов от снощи в София.Това каза председателят на Националния оперативен щаб срещу коронавируса ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на редовния брифинг във ВМА в 8,00 ч. Местата във ВМА и "Пирогов" за пациенти с коронавирус свършиха.

Болните от коронавирус у нас към 17.00 ч. днес са 201. Увеличиха се с 11 нови. Това каза председателят на Националния оперативен щаб срещу коронавируса ген.-майор Венцислав Мутафчийски по време на редовния брифинг във ВМА в 17,00 ч. Местата във ВМА и "Пирогов" за пациенти свършиха. Има двама критично болни и 36 хоспитализирани.

Контрольорите започват да продават билети от 1,60 лева в превозните средства от 20-и март, съобщиха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ). Те ще имат възможност да връщат ресто.

Минималните температури на 19 март ще са между минус 3° и 2°. Ще преобладава слънчево време. Около и след пладне над Източна България ще има временни увеличения на облачността, без валеж.

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще бъдете зарадвани или поласкани от действията на хора, които ви обичат. В сряда приемете събитията около вас, такива каквито са. Вероятно, това което се случва сега, ще постави на изпитание вашето доверие към определени хора или институции. Избягвайте прояви на скептицизъм или меланхолия. Проявите на нервност ще са вследствие объркването, което преживявате. Ще ви разочарова или натъжи събитие или новина свързана с дете.

 

Страница 1 от 88
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...