Забавни и любопитни секси новини и новини за сексуалното здраве - 24novini.bg
Забавни и любопитни секси новини и новини за сексуалното здраве - 24novini.bg

24novini

Днес трима кандидати за районни кметове в столицата от БСП ще внесат жалба в ОИК срещу решенията за кметове на "Искър", "Люлин" и "Красна Поляна", съобщават от пресцентъра на БСП. 

 

Днес премиерът Бойко Борисов и енергийният министър Теменужка Петкова ще направят проверка на изграждането на газовата връзка между България и Гърция, съобщи бТВ. 

 

В първия ден от седмицата времето ще е слънчево. 

 

В центъра на столицата до преди 10 години е имало 38 тоалетни. 16 от тях са продадени и сега са или занемарени, или усвоени от заведения, или строителни площадки за кафенета, заведения, дори банкови клонове. Две - в градинките на "Кристал" и на "Св. Седмочислении" - са ремонтирани, в рамките на ремонтите на околните пространства, с европейски пари.

 

Бедността, безнаказаните корупция и престъпност и ниското качество на обществените услуги продължават да прогонват младите и отнемат от бъдещето ни. Нашите деца изискват да говорим за бъдещето. Да погледнем в утрешния ден с техните очи.

 

Късно снощи велосипедист е загинал на магистрала "Хемус" в района на пътен възел Слънчево, съобщават от полицията.

 

Скорпионите ще бъдат активни през целия месец, защото в този знак транзитират Слънцето, Меркурий и Марс.

Главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов съобщи, че тази сутрин въоръжен бандит е нахлул в банков клон в столичния квартал "Сухата река" и е направил опит да го обере. За негова зла беда обаче, бандитът си тръгнал само с 1000 лв.

 

Чакаме да чуем какво ще реши Борисов, кого и как ще смени, на кого ще намекне да се махне сам, какви промени ще има в организациите.

 

Юристката Дани Каназирева е новият областен управител на Пловдив. Тя беше един от кандидатите за кмет на града, но остана на трета позиция. 

 

Депутатите от "Атака" внасят в парламента Закон за отмяна на Закона за социалните услуги.

 

Говорителят на ЦИК Александър Андреев заяви, че избиртелната активност в София на местните избори ще бъде преизчлислена. 

 

Страница 1 от 26
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...