Забавни и любопитни секси новини и новини за сексуалното здраве - 24novini.bg
Забавни и любопитни секси новини и новини за сексуалното здраве - 24novini.bg

24novini

В петък, на 20 септември, хороскопът сочи добро финансово състояние за Овните, успешен ден за Лъвовете, Скорпионите да спрат да влизат в конфликти

 

За сериозна спасителна операция в планината съобщава БНР. 22-ма планински спасители от отрядите в Банско, Разлог и Добринище проведоха тежка спасителна акция тази нощ в Пирин.

 

Протест с мотото "Време е МОН да пие по една студена вода" подготвят в първия учебен ден днес учители. Така се нарича събитие в социалната мрежа "Фейсбук", насрочено за 16 септември - датата, на която се открива учебната година.

 

Уважаема Редакция, изпращаме ви информация за интересна бизнес схема в община Девня. Тя за съжаление не е без благословията на кмета Свилен Шитов. Още по-интересно е, че самият той е покровителят. Става въпрос за отдаването на 4000 декара площ на неговия тъст, за да строи фотоволтаичен парк край Девня.

 

Фоторепортерът на Клуб Z Веселин Боришев е бил задържан вчера преди вчерашния протест срещу единствения кандидат за главен прокурор Иван Гешев, съобщи днес сайтът.

 

Сигнал за организиране на държавен преврат ще внесе в прокуратурата гражданинът Йордан Бонев. Във вторник Бонев изпрати до различни медии снимки на чатове и записи, от които става ясно, че Иванчева организирала протести и правела мобилизиране на хора за "държавен преврат".

 

От днес до 21 септември в Пловдив се провежда 23-ят Международен театрален фестивал „Сцена на кръстопът“.

"Падне ли София, пада ГЕРБ и цялото мутренско управление, което е белязало нашата страна и ще има тежки последици, които ще изкупваме много години наред. Но все отнякъде трябва да се започне. Ще подкрепя кандидатурата на Мая Манолова. В София ще имаме само листи".

Днес ще бъде важно да заредите батериите си чрез разходки сред природата или получаване на нови знания. Любовните ви отношения с представители на Везни, Водолей или Близнаци може да имат интересно развитие.

Мая Манолова събира днес лично подписи в столицата за регистрацията си за кметските избори. С доброволци от кампаията си тя бе на входа на Южния парк днес, а утре ще бъде на пункта за подписи на езерото "Ариана" от 12,00 ч.

 

Българите изпиват средно по 12,3 л алкохол годишно, което ни нарежда на шесто място в света по изпит алкохол на глава от населението. Това показва международно проучване на страните членки на ЕС.

 

"Българи, честит ден на Съединението на Княжество България с Източна Румелия!"

 

Страница 1 от 22
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...