Забавни и любопитни секси новини и новини за сексуалното здраве - 24novini.bg
Забавни и любопитни секси новини и новини за сексуалното здраве - 24novini.bg

24novini

„Сега след Поморие и Приморско има пречиствателна станция. Като дойдат туристите отварят колекторите, влизат л*ната през плажа и от там в морето“.

 

174 000 здрави кокошки носачки ще бъдат избити във втория по големина птицекомбинат у нас по нареждане на Българската агенция по безопасност на храните, съобщи в. Сега.

 

Дните между 4 и 10 юли са време за тежък избор за Телеца, лукс за Девите, рискове за Везните, нова страница в живота на Стрелеца, за Водолея невъзможното става възможно.

 

За точно 30 починали от COVID-19 в Италия през последното денонощие, съобщиха световните агенции.

 

Дългият хороскоп до 5 юли предвещава сложно време за Телеца, любовни трепети за Водолея, хармония за Везните, Скорпионът да внимава с парите, Стрелецът ще нареди пъзела на живота си най-накрая

 

Европейската комисия подаде жалба срещу България в Европейския съд в Люксембург заради неизпълнение на задълженията по Рамковата директива за морска стратегия (Директива 2008/56/ЕО).

 

Държавният глава Румен Радев трябва да освободи секретаря по си по антикорупция Пламен Узунов, смята президентът на България (2012 – 2017 г.) Росен Плевнелиев.

 

Една малка битка е загубена, но войната в никакъв случай не е и продължава. Така бившият главен прокурор и настоящ шеф на КПКОНПИ Сотир Цацаров коментира оправдателната присъда на разградския бос Иво Прокопиев, която бе произнесена от Специализирания наказателен съд в неделя.

Собственикът на 51% от контролния пакет акции на Левски – Наско Сираков, разкри цялата сага покрай прехвърлянето на „ценните книжа” на „сините” от обвиняемия Васил Божков, за да дойдат при него.

През седмицата от 29 юни до 5 юли за Телеца идва сложно време, Овенът ще се радва на рога на изобилието, Девите да дадат шанс на любовта си, любовта идва при Водолеите, за Рибите всичко е успех

 

В събота денят ще е вълнуващ за Девите, Близнаците да се пазят от проблеми в любовта и с парите, Овенът ще изпадне в емоционален вакуум - тоест, време е за ново начало, любовна авантюра за Везните. В събота отделете внимание да обмислите някои ваши нови идеи и действия през този месец. Може да ви се наложи да отложете една среща или гостуване, което може да се дължи на информация, която ще получите в последния момент. Интересен ден за любовния ви живот, особено за мъжете, които ще имат възможност да разкрият своята романтична душа. Във финансовите си дела бъдете внимателни с предложения, които идват от непознати хора.

Властта крачи към пропастта. Кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът. Хиляди българи емигрираха, а сега ще започне да напуска и бизнесът.

Страница 1 от 45
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...