Жената Лъв в секса трябва да доминира - 24novini.bg

Жената Лъв в секса трябва да доминира

Жената Лъв е прагматична и използва всеки случай, за да доминира Жената Лъв е прагматична и използва всеки случай, за да доминира
06.09.2018 | 21:30
(1 глас)

Жената Лъв иска да получи всичко или нищо – друг вариант не знае. Страстта, която тя проявява във всички, в любовния аспект на живота й е най-силна. С жената Лъв мъжете са като във влакче в увеселителен парк – екстремни спадове, екзалтиращи върхове, пълно завиване на свят, музика и... викове.

 

Лъвицата очаква сексуалните ѝ умения да бъдат оценени високо. За мъжа, който не й го казва, краят идва ненадейно. Като смъртта. Тя може да бъде по едно и също време с трима - монтьор в неделя, студент в сряда и банкер... пак в сряда. Никакво значение няма той какъв е. Важно е да й върши работа в момента, в който на нея й трябва.

 

Жената Лъв е толкова убедена, че прави щастлив партньора си, че той наистина започва да се чувства щастлив, че е... използван. Само тя го може това в целия зодиак.

Тя трябва да съблазнява, за да е желана. Знае, че я харесват и флиртува. Върти очи и е гальовна като котка. Но се отегчава бързо от вдървени и нерешителни мъже. Може да бъде и значително агресивна между завивките. Ако любовникът ѝ я разочарова, ще се натъкне на мълчанието й. И с този мъж е свършено. Лъвицата отива да намери друг. След 20 минути е успяла.

Луксозното ѝ бельо трябва да бъде забелязано, парфюмът наречен "божествен", а тялото й окачествено като "съвършено" минимум 4 пъти за един час. В противен случай тя бързо зарязва този нетактичен мъж. Няма да му го каже, но после как ще го разкаже на приятелките си... Горко му!

Жената Лъв е от онези, които правят секс навсякъде. Да, предпочита да е в комфорт, красивите чаршафи, романтика, лукс. Ако няма как да е такова обаче, ще я видите да прави любов в гората, в колата, в подлеза, във влака, на паркинга. Тя няма свян.

Не защото е непочтена, а защото е прагматична. Най-прагматичната жена в зодиака е жената Лъв. Ако сте си взели това в леглото, е добре да сте машина, готова за употреба по всяко време. И ако автоматът засече, Лъвицата не прощава.

Страх ли ви е? И с право.

Тя трябва да доминира, да определя позите, мястото, хората, часа за секс. Обича да я докосват и говорят. Ушите са вратата към нея. Ако реши да ви употреби на светло, има начин да блеснете, въпреки наедрялото мъжко шкембе или потискащия размер - възхищавайте се на божествените й форми на глас, и често. Тогава ще ви прости недостатъците. Не че държи да сте идеален. Тя държи тя да е в центъра на вселената, господа. И да й го повтаряте.

В леглото тази жена Лъв не е нито оригинална, нито изкусителна, нито технична. Тя е прагматична. Няма финеса и стратегията на Козирога, нито безграничната сексуална смелост на Водолея, нито изусителния талант на жената Риби, напротив - малко е демоде в спалнята жената Лъв, но пък има инстинкта на царицата на джунглата. Т.е. знае кога какво се прави. И какво не се прави с точно този мъж.

Всичко с нея е ясно, просто и "както трябва". Ако мъжът опита да го направи сложно или той да доминира, тя просто го зарязва.

Лъвиците повеляват в леглото. Не смейте да казвате "не", че става страшно. Угаждайте й, възхищавайте й се и жената Лъв ще ви научи на най-прагматичния секс. И, ако искате бърз вход към леглото на жената Лъв, ето го: кажете й "ваше величество". Нейните прагматични уши определят за кого да е лъвският пай.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...