Приложението за секс довечера Tinder влезе в 100 милиона телефона - 24novini.bg

Приложението за секс довечера Tinder влезе в 100 милиона телефона

Tinder вече е в 100 милиона телефона по света Tinder вече е в 100 милиона телефона по света
02.02.2018 | 21:20
(1 глас)

Tinder влезе в 100 милиона телефона по света, сочат данните за изтегляне на приложението за запознанство.

 

 

Може и да не ви се вярва, но 100 милиона души се намират чрез приложението, при което първото впечатление на някой наоколо за вас определя шанса ви да прекарате нощта с него. Tinder е технологичният "рай" за търсещите секс довечера. Иначе го наричат приложение за намиране на сродна душа, но практиката се ограничава в повечето случаи до намиране на сродно тяло.

Бълваните на конвейер снимки на представители на противоположния пол в радиус от около километър-два от теб първо предизвикат детинска еуфория. Толкова много желаещи, и то без да се налага да преминавате през мъчителни догадки и изморително дебнене - това е добавената стойност на любовта в технологична среда. После обаче идва сериозно объркване, може би и челен сблъсък с традиционния морал (който би трябвало да е спрял да стърже още като си и си инсталирал приложението), а накрая просто измисляш причина (леля ти пак е приета в болница?) да тръгнеш по-бързо от офиса, за да се подготвиш за Tinder-находката.

 

 

Името Tinder означава "нещо, което се възпламенява лесно". Именно с това желание - да те възпламени някой... свестен, красив, млад, забавен, образован и с много имоти мъж или жена със същите характеристики плюс дълги крака, те кара да се регистрираш на място, в което шансът се определя от качествата на снимката. И после от теб зависи - зеленото сърце или червеният хикс. Доста грубо? Обаче 100 милиона души го правят.

Тinder разчита на концепцията, че животът не е място за мили и състрадателни хора, а за такива, които имат цели за довечера и знаят как да ги постигнат. Включително в любовта, която не е задължително да е като в приказките - с принц (на кон) или с принцеса (от порно индустрията). В Тinder намираш гарантирано. Бързо. Особено ако си готов на компромиси. И без обвързване.

За Tinder е актуален и шегаджийският рекламен слоган "ядеш сега или гориш".

Разбира се, вече има и хакове как да се върнем на някой, на когото неволно (или не) не сме отдали значимата чест, добавяйки го към хората, с които искаме да пробваме да се "възпламеним".

 

 

Ако искрата се окаже двупосочно електричество, то тогава идва най-интересната част - завързването на диалог. Добрата основа е поставена - допадате си взаимно, поне на снимката (която може да е от преди 10 години, но това е рискът на любовта в технологична среда). Но трябва и да поговорите, нали. Със сигурност и в Tinder съществуват класици, които стрелят със "zdr, ko pr", но комуникацията вече е на по-възвишено ниво: баналните ласкателства се прескачат и се преминава на директна покана за гледане на "50 нюанса освободени", модерно анимирано порно,  домашно-снимана еротика, последвана от късна вечеря със закуска.

Да, има много приложения, създадени специално, за да намерим неангажираща секс връзка. Но все още има и много хора, които не знаят какво търсят. Иначе статистиките сочат, че 1/3 от дългите връзки и браковете започват именно със случаен секс или секс за една нощ.

Да обобщим: престрашили сте се на жива среща, преглътнали сте първоначалния шок, открили сте десетте разлики между снимката на партньора и вида му на живо, установили сте и някои предимства (ако бог не ви е зарязал точно тази вечер), сега вероятно лежите сгушени на някой диван, е, все още далеч от свободата да бъдете себе си пред друг..., но нали все пак лежите.

Преминали първоначалния тест със слайдване надясно - към зеленото сърце, идва краят на вълшебнат априказка - ще узнаете от коя страна на "възпламеняването" ви е пратил събственият ви телефон:  сложал ви е хикса или ви е пуснал "зелена светлина" за сърцето. Успех!

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...