Сексът с жена Телец - класически и съблазняващ - 24novini.bg

Сексът с жена Телец - класически и съблазняващ

Сексът с жената Телец е класически и съблазняващ Сексът с жената Телец е класически и съблазняващ
25.08.2018 | 17:30
(1 глас)

Сексът с жена Телец е като два бързи дни на екзотичен остров - от романтика, през театрална съпротива до съблазняване и хищно нахвърляне. Има от всичко. Само не й пердлагайте да пробва нещо ново - тя си пада по класиката.

 

Телците се управляват от Венера, което е от полза, когато става дума за любовта и секса. Те са чувствени, лоялни и верни. Когато правят любов, това е най-прекрасното удоволствие за тях. Дамите, родени под този знак, използват романтика, за да получат секс – свежи плодове, вино, вечеря, хубава музика и каквото още се сетите ще са само част от любовната увертюра.

 

За да засили еротичната атмосфера, тя ще разиграе съпротива или ще се нахвърли върху вас като кръвожаден звяр. Всичките ѝ действия са достоверно и здраво изражение на истинска страст. Но тя може да стигне и до крайности.

Жената Телец се разкъсва между мощното сексуално влечение и потребността от безопасност. Обича кожата и може да поиска да правите любов върху кожа или кожено палто, постлано на земята – каквото и да поиска от вас, няма съмнение, че тя ще влезе в ролята на мистериозна съблазнителка.

Жените с тази зодия се наслаждават на топлината на физическия контакт. С тях не може да ви е скучно, тъй като са много издръжливи. Телците знаят точно какво харесват и ще го покажат и на мъжа до себе си. Като цяло сексът с жена от този зодиакален знак е дълбоко и чувствено изживяване.

Тя рядко ще ви накара да опитате нещо ново, защото харесва класиката, овладяна до съвършенство, пред новаторски изпълнения, за които не се знае дали ще ѝ донесат удоволствие. Ако тя ви се доверява напълно, бихте могли да я подтикнете да експериментира, но през по-голямата част от времето тя решава как да действа и как да се случват нещата, без да се отклонява от това.

Ако един мъж не я удовлетворява, жената Телец просто го изоставя. Не изпитва никакви угризения на съвестта, тъй като смята, че той сам си е виновен, щом като не се постарал да я заслужи. Не се опитва да намери разумни обяснения за някои неудачи в секса с определен човек. Тя не би напуснала семейството си, дори да се влюби - за нея семейството и съпругът означават несравнимо повече от всички увлечения, въпреки че много цени добрия секс и по него разпознава, разбира и оценява мъжете.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...