Овните - най-добри любовници, Скорпионите - най-страстни - 24novini.bg

Овните - най-добри любовници, Скорпионите - най-страстни

Овните и Скорпионите са най-добрите любовници Овните и Скорпионите са най-добрите любовници
02.08.2018 | 19:24
(1 глас)

Астрологията може да предскаже и какви любовници сте в леглото, според зодията ви. Овните са най-добрите любовници, Скорпионите са най-страстните, Раците искат ласки, а Водолеите нямат граници в експериментите в леглото.

Овните искат винаги да имат контрол и много лесно се вълнуват. Нетърпеливи са, понякога егоисти в секса и това може да предизвика проблеми във връзката. Но ако знаете как да ги възбудите, нито един друг любовник няма да ви даде по-страстни моменти от Овен. За да предразположите Овен, не трябва да се срамувате. Покажете му, че сте интелигентни и бъдете спонтанни, защото нищо не възбужда Овните повече от непредсказуемост. Това е най-мъженственият знак от всички, а и най-добрият любовник.

 

Апетитът за интимност при Телец е огромен, а сексът за него е като да се отдадете на добра храна, което трябва да ви отнеме много време. За да предразположите Телеца, дарявайте го с много подаръци и любвеобилност, бъдете щедри и всеотдайни - те обичат.

Ако искате умни хора, Близнаците са знакът за вас. За да постигнете нещо с Близнаци, трябва да сте интелигентни и изобретателни . Те са господари на флирта и може много лесно да попаднете на техния чар. Умственият капацитет ги прави изключително креативни любовници, така че никога няма да ви бъде скучно с тях. Уверете се, че и вие няма да сте им скучни, защото постоянно търсят промени и забавления. За да предразположите Близнаци, раздавайте комплименти и се фокусирайте върху техния ум. Потърсете съвет от тях и не забравяйте да предизвиквате тяхната интелигентност.Това е най-емоционалният и най-чувствителният знак от зодиите.

Раците имат нужда от леки и нежни докосвания и дълбока емоционална връзка, както и партньор, който се грижи за тях и който винаги е на разположение. Те са нежни и внимателни любовници, но ако изневерите на доверието им, ще направят всичко, за да ви отмъстят. За да се харесате на Рак, фокусирайте се върху романтична атмосфера и чувствителност. Те се радват някой да се грижи за тях.За много хора, този знак е най-добрият любовник.

Лъвовете са много страстни и имат огромна сексуална увереност и сила. Винаги предприемат контрол в леглото и изпробват различни сексуални удоволствия.Постоянно ги обсипват техните партньори с подаръци и внимание. Съблазняването на Лъвът е много просто – те имат нужда от констатно внимание.

Ако сте готова да се отдадете до край, нито един друг любовник няма ви позволи това как Девата. Те изглеждат студено и спокойно, но са много чувствителни. Въпреки това,за много хора не са идеалния знак за най-добър любовник. Девойките стават обсебени от една личност и се влюбват завинаги. За да се предяви Дева, бъдете колкото можете по-чисти и спретнати. Това е наистина важно.

Като личности, които искат да отговарят на другите, Везните са много внимателни и всеотдайни любовници. Те са много романтични, но бъдете търпеливи с тях и се опитайте да изпълните техните фантазии. Тъй като флиртът за тях е нещо естествено, искат много да експериментират в леглото. За да се харесате на Везни, активирайте и класическа романтична история. Трябва да сте загадъчни, учтиви и внимателни. Защото и самите те са привлекателни. Т.е. трябва да покажете, че можете и вие да бъдете привлекателни и че имате свой собствен стил.

Скорпионът е най-сексуалната зодия. За много хора Скорпионите определено са най-добрите любовници от всички останали знаци. Те имат магнетичен, неустоим чар във физически смисъл, но може да изглеждат и емоционално недостъпни. Да привлечете Скорпион е изключително трудно, тъй като притежават неустоим чар и манипулативна власт - те са тези, които най-често съблазняват.

Стрелецът е вдетинен и е в настроение за игра, но като любовник може да бъде много творчески. Те остават винаги млади по сърце, затова са отворени за различни експерименти в леглото. Нямат навика да запазят връзка, така че ако търсите отличено приключение, това може да бъде истинския знак за вас. За да се привлече Стрелец, фокусирайте се на тяхната половина и бедрата защото обожават там да бъдат докосвани. Имайте хлабав подход към живота и отлично чувство за хумор и те веднага ще падат в ръцете си.

Козирогът е много специален и трябва да бъде наистина влюбен, за да се впусне във физическа интимност. Козирогът често не е отворен за нови експерименти, но истински плюс за вас е, че са стабилни и лоялни партньори за цял живот. За да се впечатли Козирог, постарайте се много, и карайте бавно. Акцентирайте на малки кратки докосвания и погледи и не им давайте все наведнъж.

Водолеят е свобода. И потайност. Не познавате дебели Водолеи, нали? Няма такива. За тях физиката е култ, а сексът - всичко, без задръжки. Не го интересува нищо - той ви обича заради тялото и наистина не се интересува дали когато правите секс, сте във връзка или не. Третият не му пречи. Те искат луди физически приключения, нови неща, непредсказуеми романси, обичат да рискуват, харесват спонтанни решения, всеотдайни са до крайности, най-влудяващите любовници - всеки ден са различни и нищо в леглото не им е чуждо. Тези в секса измислят неща, които човечеството още не знае, че се практикуват. Те също се считат за едни от най-добрите любовници в зодиака, заради липсата на всякакви задръжки. За да се влюби във вас Водолей, ухажвайте го, повтаряйте, че е неповторим, хвалете го.

Рибата предлага емоционална връзка, пълна с изкушения и романтика. Те са наистина спокойни и искат спокоен, щастлив партньор. След като намерят такъв тип партньор, те с удоволствие ще решават всички спорове и разногласия с отличен секс. За да ги впечатлите, бъдете агресивни. Те са по природа мързеливи и не искат много игри, така че ще трябва сами да измислите нещо интересно.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...