Няма по-перверзни в зодиака от Близнаците, Скорпионите също - 24novini.bg

Няма по-перверзни в зодиака от Близнаците, Скорпионите също

Най-перверзни в леглото ли? Скорпионите и Близнаците Най-перверзни в леглото ли? Скорпионите и Близнаците
16.04.2018 | 21:08
(0 гласа)

В чие подсъзнание бушуват силни страсти, мръсни фантазии и стремеж към развратен секс? Зодиакалните знаци имат безспорни лидери по перверзни игри в леглото - всеки трябва да се учи от тях. Ето ги:

N 3. Лъв

Да, точно тази зодия, въплъщаваща благородство и внасяща респект, където и да отиде, е истински пожар в леглото. Сексът с Лъв обикновено си е дългометражен порно филм. При мъжете още от самото начало, но за дамите трябва да отбележим, че не се развихрят току-така пред всеки. Много ги влекат ролевите игри (често на господар и подчинен), белезниците и коженото бельо. А повечето от тях предпочитат в стаята да има огледала.

N 2. Скорпион

В привидно студените Скорпиони се крие такова мръсно подсъзнание, че косите ви ще настръхнат. Секс игрички, фантастични пози и нестандартни места са сред най-предпочитаните им авантюри. Страстта е основата в същността на Скорпиона и къде да я изкара максимално, ако не в луди секс игри!

 


N 1. Близнаци

Ако веднага се сетите за партньор с тази зодия, който не е показал качества на перверзник, бъдете сигурни, че вие не сте го предразположили... И най-вероятно ви е кръшкал/а. Тази зодия не само обожава секса, тя НЕ МОЖЕ без него. От друга страна, знаем, че именно Близнаците най-бързо се отегчават от всичко. Какво е решението – секс експерименти, тройки, групов секс, 68, 69, френски, арабски, всичко, за което можете да се сетите - е те са царе на перверзиите. Особено се вихрят дамите, голяма част от тях нямат никаква свян в леглото... И в колата, и в тоалетната на бара, и на задния ред в киното, и в офиса, и на стълбището... Изобщо бъдете сигурни, че само с Близнак можете да изживеете секс приключение, което никога не се забравя.

Длъжни сме да посочим още две зодии, които не са в класацията, но да си знаете, че често в тях дълбоко дреме перверзник. Ще ви е трудно да го събудите, но ако това стане, няма заспиване! Това са Рак и Везни.

А зодията, при която мръсният секс е табу, е Козирог. Дори не му намеквайте за нещо нестандартно, защото може крайно да го отвратите от себе си.

С Водолей обаче можете да се развихрите, но бъдете сигурни, че той го прави и от страст, но и от любопитство към новото.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...