Божков показа свидетел как се носели подкупи в брой на финансовия министър - 24novini.bg

Божков показа свидетел как се носели подкупи в брой на финансовия министър

Васил Божков публикува видео със свидетел как се носели подкупи в плик на министъра на финансите Васил Божков публикува видео със свидетел как се носели подкупи в плик на министъра на финансите
08.07.2020 | 21:23
(0 гласа)

Бизнесменът Васил Божков, който е търсен от родната прокуратура и се намира в Дубай, пусна видео със свидетелстващ "за Влади", в което се съобщава за подкупи в брой, които самият Васил Божков е носел на министъра на финансите Владислав Горанов в министерството.

 

 

Божков публикува много кратко видео със свидетел, за който обяви преди няколко дни, че "не могат да му запушат устата".

Посоченият от Божков като свидетел Георги Попов (той беше предишният собственик на "Левски" на книга) казва, че е виждал как Божков, отивайки във финансовото министерство, вземал "предварително подготвен подаръчен плик или слагаше множество пачки с банкноти от 500 евро в якето си и в джобовете си".

"Г-н Божков влизаше в Министерството без всякакви формалности. Без проверка на багажа му и на самия него. Срещите му траеха пет, десет, до 15 минути. Излизаше носейки единствено традиционната си пура", добавя Попов в долното видео.

Реакциите под поста с видеото обаче не са еднозначни.

Има коментар: "Сега разбираме от къде са пачките с евро в нощното шкафче на Борисов".

Най-много призиви има към главният прокурор Иван Гешев да се самосезира.

"И признанието че цял живот е подкупвал политици ще превърне Божков в следващия Месия? И хората му се радват все едно нещо хубаво е правил, който дава подкуп е толкова виновен като този, който го взима.", пише друг потребител.

Има и въпроси към Божков снимал ли е номерата на парите и на златните кюлчета.

"Нали беше Севда? (бел. ред. - пиарът на Правителствена пресслужба Сведелина Арнаудова).

Сега пък лично предаване в МС. Много объркано стана....", гласи друг коментар.

Има и чудене, че банковите извлечения, които Божков публикуваше за теглени от банката пари, са в левове, а не в евро или долари.

Има и коментар: "Сега разбираме от къде са пачките с евро в нощното шкафче на Борисов". Най-много призиви обаче има към главният прокурор Иван Гешев да се самосезира.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...