Кубрат Пулев не отрече изневерите му на Андреа. Пое вината - 24novini.bg

Кубрат Пулев не отрече изневерите му на Андреа. Пое вината

Кубраат Пулев разказа за раздялата си с Андреа Кубраат Пулев разказа за раздялата си с Андреа
07.06.2020 | 15:00
(1 глас)

Кубрат Пулев най-после наруши мълчанието и за първи път коментира скандалната си раздяла с Андреа. Фолкпевицата отправи тежки обвинения към бившия си чрез публикации в социалните мрежи през изминалите дни. Наранената Андреа обясни как Пулев системно й изневерявал и я лъгал.

 

До този момент боксовата звезда се въздържаше от коментар, но сега проговори в предаванеот "Важното за теб" с Ники Кънчев.

"Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така.

Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме", каза Кубрат Пулев. Спортистът призова хората да живеят за мига и да се усмихват и на лошите неща. След като Андреа разказа, че много пъти той я умолявал да му роди деца и да остави кариерата си, Пулев обяви: "Не е въпросът просто да създадем деца, а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш".

Той отхвърли и упреците на Андреа, че планира политическа кариера. "Кубрат Пулев и политиката са несъвместими.

 

Системата е несъвместима с човек като мен - аз ще бъда изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен", категоричен е Пулев. Боксьорът обясни, че ходил на протести маскиран, защото не искал да бъде възприеман като рекламно лице. Държал обаче да е един от всички и да изрази гражданската си позиция.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...