Много секс под карантина? Нищо подобно! - 24novini.bg

Много секс под карантина? Нищо подобно!

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък говориха отркито в интернет защо сексът им пострада по време на епидемията Гуинет Полтроу и Брад Фалчък говориха отркито в интернет защо сексът им пострада по време на епидемията
02.05.2020 | 22:10
(0 гласа)

Xоливудската звезда Гуинет Полтроу участва в публичен интернет разговор за сексуалните затруднения по време на карантина заедно със съпруга си продуцента Брад Фалчък.

 

 

Hадеждите как масово хората ще го ударят на секс, докато си стоят затворени вкъщи

и след година някои страни могат даже да се радват на бейби бум, не се оправдават за момента. Интернет разговорът бе посветен на тези митове, както и на съвети как двойките да не позволяват на стреса от епидемията да убие желанието им за секс.

Няколко проучвания показват, че макар ежедневният стрес от забързания начин на живот, който се смяташе за основен убиец на либидото, да отсъства, сексуалното желание не се увеличава.

Американско изследване установи, че само 16% от пълнолетните жители на САЩ правят любов преди лягане по време на епидемията, докато 77 на сто са заявили, че страдат от пандемично изтощение.

Масово американците се оплакват, че не спят добре, сънуват кошмарни неща, свързани със смърт и заразяване, чувстват се напрегнати.

За да подобрят състоянието си, най-често спират да гледат новини и да четат информации за епидемията преди лягане. Следващите популярни средства за успокоение са книгите, хранителни добавки и медикаменти за сън. Едва след това идва сексът.

Същото е положението и във Великобритания. Проучване там установи, че

почти половината от двойките, които се изолират заедно, правят по-малко секс.

И не само честотата на половите актове е проблем, но и качеството им. 41% от жените на възраст от 18 до 45 г. са недоволни от сексуалния си живот, а 78 на сто смятат, че могат да получат по-добър извън къщи. При мъжете процентът е 81.

Xоливудската звезда Гуинет Полтроу участва в публичен интернет разговор по въпроса заедно със съпруга си продуцента Брад Фалчък.

Двамата признаха, че подобно на други двойки са изпаднали в сексуално затруднение и поискаха съвет от гуруто по интимни въпроси Михаела Бом как да се справят със ситуацията. Тя е психотерапевт на семейството от дълго време. Миналата година стана ясно, че по нейна препоръка 47-годишната Гуинет и 49-годишният Фалчък не живеят непрекъснато заедно. Той прекарва при нея 4 дни от седмицата, след което отива в своята къща, където се грижи за децата си от първия брак. Заради карантината този график е разрушен и двамата са под един покри, но сексът силно е намалял.

Близо час тя и Фалчък разговаряха с Михаела Бом в интернет за трудностите да се поддържа сексуален живот, когато трябва да вършиш всичко вкъщи. Няма възможност за уединение, за романтична подготовка. Михаела Бом успокои двойката, че чува подобни оплаквания често. По думите ѝ повечето дами искат хубава храна, комфорт и бонбони.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...