На 85 г. Берлускони смени Франческа с още по-млада - 24novini.bg

На 85 г. Берлускони смени Франческа с още по-млада

На 85 г. Берлускони смени младата Франческа Паскале (35 г.) с още по-млада На 85 г. Берлускони смени младата Франческа Паскале (35 г.) с още по-млада
08.03.2020 | 16:01
(0 гласа)

Бившият премиер Силвио Берлускони (83) вече не е свързан с Франческа Паскале (35) и в живота му има нова жена. След като от месеци клюката за края на любовния роман между милиардера и неаполитанката Франческа обикаляше жълтите издания в Италия, сега тя стана официална новина.

 

 

В съобщение до медиите „Форца Италия” на Берлускони

оповести за приключилата връзка, продължила 12 г.,

допълвайки, че между двамата вече не съществуват никакви сантиментални отношения и че не са двойка, но че продължават да бъдат приятели.

Партията на Берлускони реши да прибегне до тази стъпка, за да сложи край на ширещите се клюки. Последната от тях беше от тези дни, когато жълтият седмичник „Дива е донна” пусна снимки на Берлускони с новата му изгора.

Става въпрос за 30-годишната депутатка от партията му Мара Фашина, която смени Франческа в миланското му имение.

Мара Фашина (Кафтаня) е бивша манекенка, министър в четвъртото правителство на Берлускони

Седмичникът публикува снимки от швейцарски зимен курорт, на които се виждат заедно Берлускони и Мара.

И младата депутатка, подобно на Франческа, произлиза от Юга. Мара е калабрийка, но на последните избори през 2018 г. беше избрана за депутатка в избирателния район в Неапол, откъдето произлиза Франческа.

Че Берлускони и Франческа не са заедно, се разбра още преди време, когато той й купи вила близо до имението си в Аркоре, до Милано. Първоначално прескачаше да я види, но после спря, както шушукат злите езици. При Берлускони обаче остана пуделчето Бубу на Франческа, което сега разхожда Мара. „Доволна съм, че една депутатка разхожда кученцето ми”, каза по този повод Франческа.

„Единственото, което мога да кажа, е че винаги ще обичам безкрайно моя премиер. Желая му цялото щастие на света”, каза Франческа пред агенция Адиеннекронос.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...