Жените над 45: най-секси и разкрепостени? - 24novini.bg

Жените над 45: най-секси и разкрепостени?

Над 45 мъжете страдат от проблеми със секса, а за жените настъпва дълъг секс-сезон Над 45 мъжете страдат от проблеми със секса, а за жените настъпва дълъг секс-сезон
03.02.2020 | 22:31
(1 глас)

По ирония на съдбата, доста мъже започват да изпитват проблеми с либидото точно около 45, което е идеален повод за половинките им да си намерят млад любовник.

Жените обаче, на възраст 40-45 стават по-секси и правят в пъти повече секс от мъжете (си).

Тези жени се наслаждават с отворени обятия на живота, понеже нямат малки деца, за които да се грижат, не си правят напразни илюзии, не страдат от недостиг на пари и отдавна знаят какво искат.

Мъжете пък са привлечени от тяхната опитност в леглото. Както и от тяхната самостоятелност и независимост.

Усещат особеният им магнетизъм и способността им да преподават уроци – както в леглото, така и в живота.

Докато чисто еволюционно мъжете са програмирани да търсят полови контакти с по-млади жени в детеродна възраст, то за жените над 40-45 години на първо място е удоволствието от живота.

Според американски психолози, след 42-годишна възраст представителките на нежния пол се развихрят – не само по-често и разкрепостено фантазират, но и доста по-често правят секс.

Освен това те с по-голяма готовност се съгласяват на случайни връзки за една нощ. С други думи, въпреки разпространеното клише за разпуснатата студентка, най-активни и способни да се наслаждават на интимния си живот са жените на средна възраст.

Учените обясняват, че еволюцията стимулира жените към сексуална активност,

за да ги подтикне да раждат, докато все още са във фертилна възраст.

Има и още една добра новина за жените между 30 и 40 – те изпитват най-голямо удоволствие не само от секса,

но и от работата, от общуването с приятелите и интимния си партньор. Е, тук се прокрадва и друга симпатична подробност – на тази възраст доста голям процент от дамите променят сексуалната си ориентация или поне се осмеляват да пробват авантюри, на които преди не са били способни.

На над 4о години вече сме постигнали голяма част от най-важните неща в живота си – знаем точно какво искаме, познаваме се достатъчно добре, наясно сме с цената си. И мъжът усеща това.

На тази възраст дамите обикновено имат стабилна връзка или са преминали поне през една такава.

Либидото им достига пика си и само проблеми с кариерата или децата могат да му повлияят отрицателно.

Мъжете оценяват високо сексуалността на жената между 30 и 45. Тя вече не изгаря, заслепена от страст, а умело се наслаждава

на близостта и връзката като цяло. Тялото й е женствено, привлекателно, а благодарение на опита умее да доставя върховно удоволствие на партньора си.

С нея можеш да забравиш всичките си проблеми и да се отдадеш до край на любовта.

Именно жената в тази възраст е предпочитана за сериозна връзка – тя е идеалното съчетание от младост и богат опит. Този факт сам по себе си действа като афродизиак. За повечето от съвременните жени това е период както на силно плътско желание, така и на готовност за майчинство. А най-хубавото е, че повечето от тях нямат никакви проблеми с достигането до оргазъм.

На тази възраст жените вече предпочитат по-млади мъже. Първо, защото мъжете на тяхна възраст вече имат проблеми с либидото, секса и желанието за интимност, но и защото самите жени са в пика на своето усещане за женственост.

Природата го е измислила чудесно: след 40 започва нов разцвет на женската сексуалност.

Хормоналното ниво се понижава, но сексуалните потребности се разкриват с нова сила, защото жената вече живее само за себе си!

Да обобщим: жените над 40 са огън. За тях това е време за интимни удоволствия, сексът става по-осъзнат, откриват се нови хоризонти на желанието и всякакви табута са отживелица.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...