Кобилкина пред 500 жени: Дръжте се като "разгонена мечка в планината" - 24novini.bg

Кобилкина пред 500 жени: Дръжте се като "разгонена мечка в планината"

Наталия Кобилкина призова на семинар жените да са като "разгонени мечки в планината" Наталия Кобилкина призова на семинар жените да са като "разгонени мечки в планината"
21.11.2019 | 22:40
(0 гласа)

Жената трябва да повтаря на мъжа си "Да, сър!" и да се държи като "разгонена мечка в планината". Тоест непрекъснато да е близо и да подхранва егото му.

 

Това каза на семинар пред 500 жени сексоложката Наталия Кобилкина.

Според нея, когато една жена иска да накара любимия си да ѝ обърне внимание, трябва да стане "разгонена мечка в планината". Особено ако той се проявява като истинско дърво в отношенията им. Тогава тя трябва просто да се "отърква" в "дървото", тоест в него и да подхранва егото му.

„Най-смешното е, че го научих на бизнес семинар” – това разказа сексоложката Наталия Кобилкина пред 500 жени на тренинг миналия уикенд,

на който бе и световно известната психоложка Лариса Ренар.

„Пожелай си да имаш голяма къща до една година! Кажи, че го заслужаваш и ще видиш, че ще стане!”, приканваше Кобилкина своите последователки.

Тя сподели своя собствен опит да получава лесно всичко, което ѝ се иска. „Обръщам се към Бог и казвам: „Татко, трябват ми дрехи! Моля, помагай!” И се появяват дрехи! Така можете да молите за всичко, което ви е нужно, но трябва да сте сигурни, че го заслужавате!”, обясняваше Кобилкина от подиума в залата, в която бе събрала своите последователки.

Другият начин да получаваш, бил чрез мъжа си, който задължително трябва да обгръщаш с внимание и обич.

Урок за това ѝ дала собствената ѝ детегледачка. Рускинята била избрала жена, която да гледа сина ѝ Филип, докато е заета с работа. Но мъжът ѝ Такис изобщо не я харесал. „Добре, мили, ти избери детегледачката!”, дала му картбланш Наталия. И той харесал гувернантка от Бали. Жената по цял ден му повтаряла: „Да, сър!”, покланяла му се и му благодаряла сърдечно за всичко. „Мъжът ми стана друг човек – усмихнат, вдъхновен! Веднъж ѝ занесъл кафе и тя се разтопила от щастие! Реших и аз да следвам примера на детегледачката.

Започнах да казвам „Да, сър!”, да го подкрепям във всичко и след два месеца моят съпруг започна да учи нова специалност в Америка, купи малка яхта и се записа на курсове, за да може да я управлява!”. Тези любопитни неща сподели самата Наталия, приканвайки последователките си да пробват нейната техника за получаване на бързи резултати.

Специално за тях от Русия бе дошла рускинята Лариса Ренар.

Авторката на няколко бестселъра за женската сила и енергия пристигна в София за пореден път, за да покаже специални техники на дишане, медитация и практики, които да помогнат да дамите да открият точно какво искат от живота си и как да го постигнат. „Помислете какво ще ви е нужно, за да реализирате своята цел. Може би ново образование? Или да се запознаете с хора, които могат да ви помогнат?”, прикани Лариса Ренар. И сподели част от своя собствен опит. „Записах се да уча сценичноо майсторство в Лос Анджелис. „Бях на 51 години, всички останали бяха на по 20 – по-малки от моите деца! Добре, че имаше един на 35, край когото да се чувствам по-нормално. Накараха ни да пишем сценарий на английски и си казах: „Аз и на руски не мога да го напиша!”. Но накрая все пак се справих.

Колкото повече учите през живота си, толкова по-дълго ще живеете,

защото мозъкът е най-важният орган в тялото и той трябва да се тренира най-много”, смята руската психоложка, която има университетски дипломи и по биология и икономика, а в момента работи по докторат по социология.

Тя даде съвет на жените да се стараят всеки ден да правят нещо ново – дори това да е изпробването на салата, която досега не са яли, гледането на филм или минаването по непознат маршрут на път за работа.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...