Порногигант ще снима в България, търси наши актьори - 24novini.bg

Порногигант ще снима в България, търси наши актьори

Порногигантът "Брейзърс" влиза в България и ще снима тук, търси "мотивирани" актьори Порногигантът "Брейзърс" влиза в България и ще снима тук, търси "мотивирани" актьори
16.11.2019 | 23:23
(0 гласа)

Гигантът в порноиндустрията Брейзърс стъпи на родна земя и търси българи да се снимат във филми за възрастни. Канадската продуцентска компания организира кастинг на 19 декември, но не уточнява в какво ще се състои самото набиране на кандидати и на какви условия трябва да отговарят те.

 

 

Брейзърс е със седалище в Канада, а основна дейност е продуцирането на порнографски филми.

В официалната си страница във Фейсбук Брейзърс обявяват само, че търсят млади и мотивирани момчета и момичета, които да станат част от екипа им.

Фирмата е в порноиндустрията от 2005 г. и е един от гигантите на този пазар.

Компанията притежава и мрежа от 31 различни в жанрово отношение интернет сайтове, предоставящи платен досъп до порнографски материали.

Те снимат най-вече в САЩ, но вече и България е част от локациите за снимки.

Засега българския екип не издава никакви подробности, не е посочено и мястото за кастинга.

В началото на миналия месец порногигантът направи предложение на половинката на българската кеч звезда Александър Русев – Лана.

От компанията са изгледали внимателно клиповете, които Световната федерация по кеч пусна и в които блондинката се целува на сцената и е под завивките с колегата на Русев – Боби Лешли.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...