Сънувате изневяра или секс с шефа? Ето какво означава - 24novini.bg

Сънувате изневяра или секс с шефа? Ето какво означава

Мъжете са по-уязвими при сънища, свързани със секс, отколкото са жените Мъжете са по-уязвими при сънища, свързани със секс, отколкото са жените
20.10.2019 | 23:40
(0 гласа)

Често срещани са съновиденията, резултат на сексуални фантазии, реални преживявания или мисли за партньор, познат или харесван човек.

 

Хората често сънуват секс не с партньора си, а с друг човек, с шефа си, с бегло познати хора, с враг или човек от същия пол и това предизвиква въпроси и смущения в реалния живот.

Според руски учени, изследвали съновиденията и връзката им със сексуалния живот, възможните ситуации и техните тълкувания са всъщност не толкова много:

1. Да сънувате секс с човек, когото бегло познавате или сте виждали само веднъж-два пъти и то за кратко.

В този случай не се плашете от толкова рязък обрат на събитията - това е нормално. Във въпросният случай не става дума за сексуалното ви влечение конкретно към тези хора, а за това, че ви възбуждат някакви особености във външността им.

2. Да сънувате, че правите секс не с тези партньори, с които се срещате или съжителствате

В този случай, ако такива сънища ви спохождат от време на време, това се смята за нормално. Но ако в съня не изпитвате влечение към един конкретен човек, тогава може би е дошло време да направите преоценка на сексуалния си живот. Не се ли е превърнал той в рутина, която предизвиква скука, има ли достатъчно "огън" във вашите отношения? Може би трябва да привнесете нещо?

3. Да сънувате секс с шефа или колега, както и секс с приятели.

Този случай е много разпространен. Интимността с шефа, колеги или приятели говори за това, че сте встъпили в по-тесни взаимоотношения, например, работите заедно над общ проект. Тялото ви реагира на тази близост като я преувеличава до сексуална интимност, но това не означава увлечение в реалния живот. Не смесвайте нещата!

4. Сънуват секс с човек от вашия пол.

Това искрена стряска хората, особено мъжете. Да сънуваш секс с хора от твоя пол създава особена напрегнатост след съня. Отбелязваме, че само по себе подобно влечение не е нещо странно или патологично. Подобни сънища посещават хора, които са свързани дълбоко със сексуалните си влечения. Освен това, те съвсем не свидетелстват за промяна на сексуалната ориентация, а по-скоро говорят за любопитство.

5. Сънувате секс с врага си.

При тези ситуации, особено когато са свързани с ревност, мъжете са по-уязвими, защото тези сънища създават напрежение в мозъка по-голямо от това при жените. От една страна заради хормоните, които се отделят при мисълта за конкурент за сърцето на жена, а от друга - заради омразата и страха, които се изпитват към другия мъж. Сънят в такива случаи означава, че е възможно на подсъзнателно ниво да се опитвате да установите контакт с другия мъж. Възможно е също и този човек да притежава качества, които бихте искали да имате и вие, но се страхувате, че нямате.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...