25 въпроса за секса на всички възрасти - 24novini.bg

25 въпроса за секса на всички възрасти

25 въпроса за секса на всички възрасти 25 въпроса за секса на всички възрасти
07.09.2019 | 23:01
(0 гласа)

 

За секса винаги ще има въпроси и във всяка възраст, независимо от опита. Ето 25 от тях, на които експертите отговарят и опровергават редица митове за интимната близост.

 

 

1. Плашат ли се мъжете от самоуверени любовници?

Не, дори обратното. Мъжете имат нужда от сигурност (каквато мама дава). Затова и се чувстват по-спокойни с жена, която поне се прави, че знае какво иска и как да го достигне.

 

2. Трябва ли да се отказваме от любовната игра при секс с нов партньор?

Точно обратното. Това ще е най-добрият начин да опознаете телата си и да разберете кои части заслужават по-голямо внимание.

 

3. Хиперсексуалните жени ли изпитват хипероргазъм?

Не, точно обратното. Техният оргазъм обикновено е по-слаб и само намалява слабо половото им влечение.

 

4. Как действа червеното на двата пола?

С някои изключения почти цялото мъжко войнство се пали от червения цвят, особено когато той се намира върху красивите устни на жена, на нейното бельо или обувки. Оказва се обаче, че жените статистически са по-податливи на червения цвят. Така че ако страстта в кревата умира, подарете на съпруга червени боксери, пък да видим.

 

5. „Развива” ли се женският оргазъм с напредване годините на жената?

Ами да, развива се – добре казано. Защото става по-съвършен, по-дълбок, абе направо за завиждане. Младата девойка може да изпита удоволствие и лек спазъм, но жената на 40 е в състояние да бъде разтърсена буквално от оргазма си, пардон, от множествените си оргазми.

 

6. За какво е полезен сексът?

Като изключим основната му полезност – чистото, неподправено удоволствие и възможност за близост на друго ниво с човека, когото обичаме, сексът удължава живота, предпазва от грип, заздравява мускулатурата на таза, изгаря калории, повишана самочувствието, регулира менструалния цикъл. Трябва ли ви още убеждаване?!

 

7. Бърза рецепта за възпламеняване на страстта между двама?

Сменете мястото. Леглото е достатъчно експлоатирано, чак на пружините му им писна. Влезте под душа, качете се върху масата, отидете в хотел, покането страстта в офиса...

 

8. Как се стига до едновременен оргазъм?

Би помогнала любовната игра. Но не зацикляйте при нея, изследвайте всички части на телата си. Включете и сексиграчки (защо не?!). Не мислете за оргазъм, за съвети и за това какъв ще е резултатът – мислете само за удоволствието на момента.

 

9. Трябва ли да чакаме мъжът да набави презерватив?

Не, та това е толкова ретро! Да не говорим, че съществуват и дамски презервативи. Отърсете се от клишетата и си носете презерватив!

 

10. Кое е най-доброто време за секс?

Според статистиката двойките изпитват най-силно удоволствие веднага след полунощ и най-слабо - около 10 ч. сутринта.

 

11. Мъжът само от ласки по пениса си ли се възбужда?

Няма нормален мъж, който иска да бъде възприеман само като един пенис. Никога не пропускайте да обърнете в любовната игра специално внимание на гърдите, гърба, бедрата, врата.

 

12. Харесват ли мъжете мръсни думи?

О, Да! Мъжете се отвращават от пияни жени, но се възбуждат, когато любимата си развърже езика по време на интимността. Не само в „онзи” смисъл, но и в „другия”.

 

13. Виновни ли сме, че изневеряваме?

Нивото на естрогена ни кара да желаем и други партньори. Но внимавайте с това оправдание, защото естроген се среща и при мъжете.

 

14. За какво фантазират мъжете?

Предлагайки му „едно бързо” в киното или офиса, вие покачвате либидото му моментално.

 

15. Най-голямата сексуална мечта на мъжа (ми)?

Секс с две жени.

 

16. Вредни ли са сексуалните фантазии?

Не, не се притеснявайте. Те покачват либидото и сексуалният живот се подобрява. По-добре да си помагате така, отколкото с любовник и любовница, или?

 

17. В колко часа мъжът се разнежва?

Между 20 и 22. Тогава хормонът окситоцин изпълвал мъжката глава с любов и той бил готов на всичко. Не четете такава литература! Разнежвайте половинката си по всяко време и без никакъв повод. А кола можете да си купите и сама.

 

18. Седем пъти секс в седмицата. Нужно ли е?!

Да, сигурно и двамата сте уморени, но имайте предвид, че сексът е здраве и като при яденето, апетитът за него идва със... самия него.

 

19. Как трябва да реагираме на краткия полов акт?

Обикновено мъжете имат проблем с преждевременна еякулация, когато са с нова партньорка. Най-доброто е тя да се направи, че нищо особено не се е случило. Ако обаче това ви се случва постоянно, не премълчавайте проблема – намерете най-тактичния начин да говорите, като демонстрирате разбиране и търпение.

 

20. Пречат ли порнофилмите на нормалния сексуален живот?

Тези филми рядко показват близостта, която съпровожда секса. Но пък действат възбуждащо и ако не се осланяте само на тях, за да се желаете взаимно, нямате проблеми с порнофилмите.

21. Импотентността на какво се дължи?

На заболяване или хормонални проблеми, които могат да се излекуват успешно. Или на смущение, недостатъна увереност, прекалено голямо желание, преживяна травма, липса на близост със сексуалния партньор - по-често срещаните причини.

 

22. Як секс след 50?

Задължително! Стига да имате желание! Има някои проблеми като по-суха вагина, а и оргазмът става мисия невъзможна. Съществуват обаче медицински средства, които коригират тези недостатъци, така че да се наслаждавате на сексуален живот още дълги години.

 

23. Нещо набързо за фелациото?

Нищо набързо за фелациото! Хубавите неща стават бавно. Без зъби. С двете ръце. С еднакво темпо до края.

 

24. За какво ми е този лубрикант?

 

Дори 50-годишната аптекарка ви е подканяла няколко пъти да си купите лубрикант, но вие „не, та не!” Не пренебрегвайте този малък приятел. При скорошно проучване над 70 % от дамите споделят, че го боготворят, защото е направил сексуалния им живот по-прекрасен.

 

25. Какво в крайна сметка искат мъжете в леглото?

Добри свирки. Нежност, внимание и споделяне също. Точно като жените.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...