Г-н Идеален се провали в леглото? Ами ако това може да се оправи - 24novini.bg

Г-н Идеален се провали в леглото? Ами ако това може да се оправи

Г-н Идеален се провали? Кофти... Г-н Идеален се провали? Кофти...
18.12.2017 | 21:02
(1 глас)

Срещна г-н Идеален, но той взе че се провали в леглото? Това си е драма, така е, защото винаге е лошо той да спре да е толкова съвършен. Обаче. Може и да се оправи. Ето как, пише zamajete.net, съветвайки жените как да се справят с трите типа катастрофални мераклии в леглото.

 

Първо, трите типа се знаят. Научи ги, за да не се натрисаш непрекъснато на тях. Второ, можеш да направиш доста, за да преобърнеш ситуацията, ако се окаже, че пак на теб си е паднал пишман Казанова, подсказват експертите.

 

Г-н Шумния:
Той не спира да крещи твоето име наред с други неща и настоява и ти да викаш постоянно неговото по време на секс.
Как да промениш това: Кажи му го (по-нежно първия път, после - директно), че има разлика между секс с мръсни думи и обикновен шум. Обясня му, че би искала поне веднъж да пробваш по друг начин, който може да ти хареса. Не започвай с приказките по време на самия акт, а изчакай след него.

Г-н Пасивния:
Той е мързелив и предпочита да не мърда. За него секс означава да легне по гръб, а ти да свършиш всичко останало.
Как да променш това: Накарай го да разбере, че освен отгоре, обичаш и други пози и няма да е зле да експериментирате. Нека той се почувства като мачо, като мъжкар и му кажеш дори, че може да прави, каквото си иска с теб, за да го мотивираш да се размърда (не се притеснявай, че ще стигне прекалено далече, все пак е мързелив).

 

 

Г-н Нетърпеливия:
Той винаги бърза – и с любовната игра, и със самия акт. Сякаш някой го гони и всичко е по график. Често той успява да свърши, а на теб ти трябва време за твоя оргазъм, но уви, няма кой да ти го даде.
Как да промениш това: Определи някои правила. Кажи му, че той не може нито да те докосва, нито целува през първите 10 мин. Използвай ги, за да го дразниш, да си играеш с тялото му, което ще ти даде време да се възбудиш още. При редовна практика той ще се научи да се наслаждава на тези моменти и ще чака търпеливо, докато дойде времето да вземе своето.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...