Сексът с мъжа Риби - жените трябва да са много - 24novini.bg

Сексът с мъжа Риби - жените трябва да са много

Сексът с мъжа Риби - жените да са много и винаги близо до него Сексът с мъжа Риби - жените да са много и винаги близо до него Twitter
16.07.2019 | 23:30
(1 глас)

Мъжът Риби е ласкател. Обича жените да са много. Ще обсипе партньорката си с комплименти преди, по време и след вълнуващите моменти в леглото. После ще направи така и със следващата.

Той не може да живее без ласки, челувки, масажи, глезотии, лукс -

за него те са много важна част както на предварителните ласки, така и на самия секс.

Сексът с мъж Риби е вълнуващ и романтичен. Той любовник повече от всичко друго, докато е с една жена.

Сексът Мъжа Риби не се забравя никога. Мъжът Риби е нежен и романтичен и за него удоволствието на жената е по-важно, отколкото неговото собствено.

Това, което мъжът Риби не може да понесе, е еднообразието в чаршафите. Затова измисля всичко, с което да превърне интимните моменти в незабравимо преживяване.

Често няма граници, не може да спре, защото иначе скуката в секса го убива.

Мъжът Риби не прави обикновен секс. Той обмисля всеки детайл от предстоящата среща и се подготвя за нея дни наред. Особено ако става въпрос за първи път с определена жена, мъжът Риби ще се подготви като за изпит в училище.

Той ще създаде романтична обстановка и ще накара жената да се чувства не само специална, но и единствена и неповторима.

Сексът в спалнята му харесва. Обаче и сексът на нестандартни места, особено там, където има тръпка някой да го изненада, докато прави любов, му е по вкуса.

Ако пък има опасност да се появят изведнъж много хора, то тогава той ще съблече жената именно там.

Мъжът Риби има нужда от тръпка и адреналин. Без тях не може. И без тях сексът не му е интересен. Затова обича жените да са авантюристки, да са склонни на експерименти, да обичат нестандартния секс.

Мъжът от тази зодия отделя голямо внимание на любовната игра и предпочита да прави всичко бавно. Така иска да достави удоволствие на жената или жените - зависи с колко е в леглото в момента.

За да може партньорката му да се наслади максимално на всеки миг от срещата с него, той е готов на всичко. А ако са няколко партньорките, той ще е истински Казанова с всяка.

За мъжа Риби е типично да прави масажи, да е нежен, романтичен, галантен и да е такъв, докато тя не затрепери в ръцете му. Може до такава степен да изостри сетивата и чувствеността на жената, че след това тя сама да не се познае на какво е способна с този гол мъж.

Точно заради тази чувственост партньорките на мъжа Риби искат отново и отново да са с него - това е леко досадно обаче за този Дон Жуан.

Мъжът Риби обича експериментите и с него няма как да се повтаря всеки път едно и също. Жената трябва да е различна всеки път с него, да прави различни неща, да е в различни костюми, да играе различни роли, за да го интригува.

Той също ще вложи много, за да изненадва всеки път с нещо ново партньорката си.

Експериментите на мъжа Риби никога не свършват и трябва да очаквате, че някой ден той може да ви предложи да се позабавлявате

в спалнята в компанията на негови приятели или да покани своя стара любов, или няколко стари любови,

с които да разнообразите секса си. В този смисъл да си двойка с мъжа Риби е трудно. Жената трябва да приеме, че ще бъде редувана с други, а ако го може - тогава и връзката с мъжа Риби ще бъде чувствена и незабравима.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...