Сексът с мъжа Скорпион: Майсторът на женските оргазми - 24novini.bg

Сексът с мъжа Скорпион: Майсторът на женските оргазми

Жените сочат мъжа Скорпион за най-страстния любовник в зодиака Жените сочат мъжа Скорпион за най-страстния любовник в зодиака
10.05.2019 | 23:46
(1 глас)

Мъжът Скорпион е същият като Плутон, управляващ знака му - променя се, но никога не загърбва трите неща: сексът, страстта и властта. Да сте разкрепостена в леглото е това, което значително ще подобри шансовете ви за нощ с мъж Скорпион.

Мъжът Скорпион е най-страстният в зодиака. За него сексът е изкуство, преживяване за всички сетива.

Той е най-всеотдайният любовник. От него може да се очаква всичко в леглото. Държи жената да изпита много оргазми, видим екстаз и изобщо от всичко по много.

За да го задържите в леглото си, е добре да обичате всякакви удоволствия в спалнята и да сте склонна да експериментирате.

Разбира се, през цялото време трябва да го хвалите, че е най-добрият любовник в целия свят.

Той ще изпробва всяка поза, която знае, ще се старае до сутринта, ако трябва, но ще накара жената да се чувства наистина специална. Накрая този потаен и силен мъж като нищо ще признае чувствата си. Особено ако тази жена той смята за свой приятел.

Мъжът Скорпион не е по-техничен от най-добрия любовник в зодиака - Овена, но пък ще надмине всякакви женски фантазии със своята ненаситност. Той ще уважи желанието на жената да спазва своя стереотип в леглото, но с нетърпящо възражение постоянство ще я докара до поне три оргазма и по своя начин.

Ако жената не си пада по нестандартни изпълнения, по-добре е изобщо да не си ляга със Скорпион.

При него не може да се мине с веднъж. Иска още и още. Като първо, разбира се, ще доминира, а после ще настоява да бъде подчинен, особено ако жената даде сигнал, че знае какво иска. Така бързо сменя той настроенията си.

Той обожава да притежава. Затова ще остави знаците си по тялото на жената и после ще внимава тя да е само негова.

Той може да чака и да дебне жената, докато е сигурен, че тя няма да му каже "не", но няма да се отдаде на дълга любовна игра.

Той харесва жената да го подчинява, но само в секса и ако тя наистина е изкусна любовница. Иначе просто безцеремонно взима нещата в свои ръце.

Той не е нежен, не е романтичен, не е галантен, както е сексът със Стрелеца.

Той е страстен и див любовник като Лъва, но повече от него: груб, експанзивен, силов - често жените не харесват това.

Мъжът Скорпион иска да чуе, че е незабравим, че е направил нощта изключителна. Няма да се спре пред нищо - секс-играчки, експерименти, всякакви забранени неща, грубости, причиняване на болка - ако тя харесва това, именно мъжът Скорпион трябва да е нейна цел. А той с радост ще откликне. После ще смени жената, ако тя се прави на свенлива - Скорпионът знае какво й харесва и иска тя да го признае. Понеже е свикнал той да доминира. Или пък няма да я смени, ако е силна жена и управлява влечението му към тялото й самоуверено.

С него жената не трябва да е прекалено свободолюбива обаче, защото той е ревнив, доминантен и държи да я притежава. Той търси дълбочина в отношенията и не е никак повърхностен. Вашата свобода и прекалена еманципираност биха го побъркала и биха го направила изключително подозрителен. А тогава мъжът Сокрпион става непоносим - ще си съчинява невъзможни сценарии, сам ще се вкарва във филми и ще си доизмисля какво ли не.

Сексът с него ще е страхотен, ако той има усещането, че може да разчита на жената и да й има доверие.

Ако жената му се доверява, той става прекрасен партньор. За бурен секс с него, но и дълбока връзка, мъжът Скорпион е готов, едва когато опознае партньорката си в дълбочина. Той иска да разговаряте с него, да му споделяте тревогите, плановете си за бъдещето и страховете си.

А през нощта ще брои оргазмите ви и ще иска още и още, докато просто не признаете, че той е бог в леглото.

Мъжът Скорпион е изключително интуитивен и чувствителен. Обича промените, никога не е статичен - впуска се в едно, зарязва го, после в друго. По същия начин е и в леглого - той всеки път е като нов любовник.

Затова веднъж ще е в колата, друг път - на масата, трети път - в офиса, пред огледалото, на пода, в бара, а после ще измисля все нови и нови места, рискови, неприлични или съвсем традицонни - той просто има 100 лица.

Много е важно да среща подкрепа в жената до себе си за всички нови и шантави идеи, които главата му ражда на килограм.

Ако тя откликва на непредсказуемите му фантазии в чаршафите, тогава той обича силно жената, подкрепя я и би влязъл във всяка битка за нея, независимо от цената, която ще трябва да плати.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...