Екипът на Пулев пусна скандално видео на Джени Суши - 24novini.bg

Екипът на Пулев пусна скандално видео на Джени Суши

30.03.2019 | 10:34
(1 глас)

Екипът на Кубрат Пулев пусна скандално видео от купона след победата на Кобрата над румънеца Богдан Дину. 

 

Във видеото се вижда как Джени танцува неприличен танц в скута на мъж, който не е Кубрат Пулев, тъй като се вижда, че той седи встрани. Лицето на мъжа е затъмнено, но по всяка вероятност той ще бъде извикан в съда, тъй като Джени заведе дело за тормоз срещу българския боксьор. 

 

"03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!", написаха от екипа на Пулев в страницата "Пулев спорт" във фейсбук. 

Вчера Тервел Пулев публикува снимка, на която Джени Суши седи непринудено до него и мъжа от видеото, а от екипа се заканиха да покажат още редица подобни кадри, доказващи, че Джени се е държала доста свободно в комапнията. 

Джени Суши в прегръдките на друг мъж от компанията на Пулев.

Снимка: Джени Суши в прегръдките на друг мъж от компанията на Пулев.

"Ако една жена е сексуално пресирана, насилена или застрашена по някакъв начин, от някой в компанията, вероятно не би останала цяла нощ до 6:00 сутринта. Не би стояла в скута на различните мъже на въпросната компания", коментира под снимката в социалната мрежа братът на Кобрата - Тервел Пулев. 

Припомняме, че репортерката се закани да съди Кубрат Пулев и дори нае един от най-добрите американски адвокати за защита на правата на жените, след като Кубрат Пулев я целуна в ефир след драматична победа над Дину. 

Искам той да бъде отговорен. Не искам да се измъкне. Това, което той направи с мен, е отвратително. Почувствах се унизена,

заяви Суши, която се вижда, че часове по-късно все още е в комапнията на Пулев и се държи доста разкрепостено с друг мъж. 

 

Любимата на Пулев - певицата Андреа го защити и заяви, че темата е смешна, а Суши злоупотребява с нея. 

Според експерти Джени търси известност, тъй като никой в гилдията в САЩ не я познава, а в момента няма американска медия, която да не следи ситуацията. 

Заради целувката и започнатото дело състезателният лиценз на Кубрат Пулев е прекратен към момента, в Калифорния. Това означава, че Кобрата не може да се боксира в щата. 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...