Сексът с мъж Лъв: Никаква романтика. Само мощ - 24novini.bg

Сексът с мъж Лъв: Никаква романтика. Само мощ

Мъжът Лъв е мощен любовник. И не приема "не" Мъжът Лъв е мощен любовник. И не приема "не"
09.03.2019 | 23:00
(1 глас)

Мъжът Лъв е естет - обича красиви жени, но не предизвикателни, шумни, дръзки. В секса е мощен като машина. Не приема "не", не си пада по романтика, не иска свещи, не го интересува особено личността на жената, но живо го интересува сексът с нея. Той е щедър партньор, обича разкоша, търси лукса, обича да глези любовницата си, но тя трябва да е отзивчива и да не проявява характер срещу мъжа Лъв.

Лъвът не пропуска да прави секс. Той има много високо мнение за сексуалните си възможности

и за него връзката е секс, либидо и всички силно и мощно в спалнята.

Той държи да покаже ведната сексуална сила и надмощие. Той е акробат и има умения в секса, непостижими за почти всички, без Скорпиона и Овена. Жената, прекарала нощта с мъж Лъв, е очарована от него и удоволствието, което я е накарал да изпита. Тя винаги се връща, ако е склонна да влезе в ролата на негова робиня. А той секс никога, ама никога не пропуска.

Самовлюбен знак ли? Да, Лъвът е именно това! Самоуверен, дързък, без да признава граници, той вярва, че е неотразим и всяка жена трябва да му принадлежи. Ако жената помага на усещането му за доминиране и изключителност, тя ще е най-глезената и затрупвана с луксозни придобивки.

Мъжете от зодия Лъв са чаровни и наистина могат да постигат всяка жена - ако тя е готова да се подчинява и намира това за еротично...

За мъжа Лъв жената е постижение, значка, брошка, трофей, с който да се хвали пред другите мъже. Той я хваща и я завежда в леглото си, като не признава "не" под никаква форма. Дори не допуска, че може да има и "не".

Неуверен, плах или изплашен може, но не и мъжът Лъв. Той винаги е силен и с огромно самочувствие. В леглото е същият - настъпателен, доминантен, нетърпящ "не", "не сега" и "боли ме главата".

Мъжът Лъв обича сексуалната игра, съблазняването, свалките, но не и за дълго.

Ще купи на жената най-скъпото бельо и ще иска всякакви роли с него.

Ще я кара да прави секс с пред огледалото и под душа и това бельо ще има специална роля, защото той така харесва. Какво мисли и иска жената няма значение - с мъжа Лъв е така - води въображението му, егото му, но не е жената.

Лъвът е винаги в сексуален глад, а за жена избира пък такава, която е винаги на еротична вълна.

В секса изглежда груб и примитивен, винаги е директен, бърз и без никакво губене на време. Не обича дългите любовни игри, въпреки че съблазняването му е силната страна. Но това е съблазняването на Царя на джунглата, който си е намерил жертвата и просто играе с нея, преди да се позабавлява с нея. Тя няма шанс да каже "не". Не е ласкав, не е мил, не е нежен, истинско недодялано дърво е в това отношение, но сексът с него е мощен и дълъг.

Трябва жената да му го казва и да го боготвори, да го хвали, да му повтаря, че е неотразим.

Романтика с Лъв? Не и не! Невъзможно е! За него какво иска той е важно и има страхотно предимство - знае си потребностите, постига си целите и желанията му ще донесат на жената истински екстаз. Ако не държи да налага личността си пред този мъж, а просто да се подчини.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...