Сексът с мъж Водолей: Очарователен в десетките си роли - 24novini.bg

Сексът с мъж Водолей: Очарователен в десетките си роли

Мъжът Водолей е с много лица и обожава ролите Мъжът Водолей е с много лица и обожава ролите
24.02.2019 | 23:05
(1 глас)

Любовта е театрална постановка за мъжа Водолей - обича да влиза в роли и да ги изпълнява старателно, като всеки път е различен в образа, който си избира. На мъжа Водолей трябва да му е мистериозно и загадъчно.

 

 

Не обича явните неща. Затова трябва да му се правят изненади, да се влиза в роли, да се купуват секс играчки, да бъде изненадван всеки път.

Водолеят не се интересува толкова от самия секс, колкото от удоволствието. Той не влага мисъл в секса, влага само енергия и плътско удоволствие, на което най-добре от всички знаци може да се наслади. Понеже мъжът Водолей е мъж с огромно въображение.

Връзката с него е гореща, екзотична, много сексуална и пълна с всякакви, граничещи с извратеност дори, преживявания. Ако си намери такава партньорка, която да си пада по крайния секс, той е наистина бог в леглото.

Сексът с мъж Водолей ще ви се получи, само ако успеете да изградите с него дълбока и искрена емоционална връзка. Тогава той е прекрасен любовник и ще постигнете истинско удоволствие, защото той ще се старае да е така.

Водолеят не харесва традиционните неща. Не харесва и да е доминантен. Отегчава се от нормалните работи в леглото.

Вашите правила не го интересуват, той иска само удоволствието в чистия му вид - и вашето, и своето. Толкова е независим, че е глупост да се търси вярност от него. Верен е само на свободата си. И в секса е такъв - когато иска, започва. Когато иска, спира и тръгва. Когато иска, е мистичен и нежен, друг път - истинска експлозия. Водолеят е артист и бунтар.

И е сигурно единственият мъж в зодиака, който, ако кажете традиционното за жените "Не сега. Боли ме глава", просто ще ви предложи вечеря или кино, без да се цупи като дете.

Водолеят мрази да бърза в секса, във връзките и в любовта.

На Водолея му трябва дълга любовна игра и тогава става предан, изобретателен, любвеобилен и горещ.

Толкова е търпелив и постоянен, че може да изчака всяка жена на света, докато тя е готова да го приеме. Няма пози табу за мъжа Водолей. Той е и добър учител в секса. А ако попадне на изобретателна и изкусна в удоволствията жена, с готовност се оставя да бъде покорен от нея.

Не му пречи да прави секс навсякъде, но предпочита романтични места или своя дом.

Ключът към него са изненадите и непрекъснатите промени:

оставете му любим предмет на възглавницата, изчезнете и после се появете внезапно, купете му обичаното от него и му го дайте, когато най-малко очаква, напишете му бележка в телефона му. И никога, никога, никога не ограничавайте времето му за него самия,

не питайте къде е бил, не ревнувайте. Ще избяга със сто, преди да мигнете.

С него трябва да влизате в различна роля всеки път, с различно бельо всеки път, с различен грим всеки път. И да се глезите заедно - обича шампанско, масаж, ароматно олио, шоколад по тялото, пури, класни питиета, а миг след това - кожен камшик и белезници, просто гушкане за филм, или никакъв секс - само разговор за книги. Да не кажете, че не сте предупредени - като кардиограма е с него - ту сте горе, ту - долу. Но той е най-очарователният мъж в леглото от всички в зодиака. Защото въображението му е наистина красиво.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...