7 женски грешки в секса - 24novini.bg

7 женски грешки в секса

01.02.2019 | 23:02
(2 гласа)

И жените, и мъжете допускат грешки в живота си, а същото се отнася и до секса. Опитът помага, но ако никой не посочва грешките на другия, то няма как това да стане само с опит. 

Когато нещо не ви харесва, можете да го кажете на половинката си. Ако не го приеме, значи не е точната, казват опитни любовници.

Ето и някои от най-честите женски грешки. Ако сте мъже, помислете дали са верни и ги споделете на половинката си. А жените може просто да ги обмислят.

Оралната любов – безспорно една от любимите на мъжете игри, но не и на много жени. Но трябва да знаете – или го правите, или не. Да отидете „долу“ само за по-малк от минута е по-лошо отколкото изобщо да не ходите. Ако не вярвате, питайте половинката.

Тъмнината – често жените си втълпяват комплекси и не искат мъжете да видят нещо, което те самите не харесват, затова искат всички светлини да са загасени по време на любовния акт. Следващият път преди да загасите лампите, си спомнете проучването, което сочи, че 40% от мъжете губят желание за секс на тъмно.

Ниското самочувствие – същото важи и тук. Не искате едно или друго, притеснявате се от различни пози, за да не ви видят в нежелана от вас светлина. Повярвайте именно опитите да се скриете и спирате въображението, както собственото си, така и на партньора си, са много лоши за любовния живот.

Липсата на спонтанност – да хапнем, да изгледаме филма, да си вземе душ и чак тогава секс. Мили дами, графикът е за офиса, у дома бъдете по-отворени за промени и дори сами трябва да ги инициирате.

 

Бельото – колкото и бързо да го свалят, мъжете забелязват бельото ви. Трябва да внимавате за две неща – да го съобразите с фугурата си, не на всички отиват изрязаните гащички от каталога, както и да обновявате по-често шкафа със секси бельо. Новите гащички за много мъже значат много повече, отколкото подозирате.

Приказките – „секс“ филмите ни показват пушкащи и охкащи жени постоянно, но според проучване прекалените възклицания и приказки в леглото, не харесва на мъжете. Е не трябва да отивате и в другата крайност и да се отдавате на пълно мълчание.

Романтиката – жените често имат прекалено романтични очаквания за секса, а при мъжете далеч не е така. Опитайте да намерите баланса и за двамата или да редувате женската романтика, с мъжката представа за разтърсващ секс.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...