Най-четено вечер: Езикът на тялото - 12 признака, че тя харесва мъжа - 24novini.bg

Най-четено вечер: Езикът на тялото - 12 признака, че тя харесва мъжа

Езикът на тялото издава интереса на жената към мъжа Езикът на тялото издава интереса на жената към мъжа
21.01.2019 | 22:38
(0 гласа)

Мъжът често се объркват дали една жена просто си прекарва добре с него или е искрено привлечена и е готова на повече - включително флирт, секс, дори на връзка.

 

Жените, дори без опит, владеят изкуството да объркат мъжа, да го овъртят в мрежата и после да го оставят да се оправя със страховете си.

А страховете от векове са едни и същи - от това да не бъде отхвърлен, през колебанието дали може да отговори на очакванията й,

до това да не се изложи в секса или да не се е объркал в преценката си за нея и тя да няма никакъв интерес за повече от едно питие с него. Не е лесно за мъжете.

 

И понеже не е, ето ги 12-те признака, по които мъжете да разберат, че жената е готова за повече от безопасен флирт или оживен разговор. Е, ако искат да вярват. Но препоръчваме поне да чекнат списъка следващият път с нея и ако тя покаже поне половината от тези признаци, смело да действат. Както са им казали бащите им - желязото се кове, докато е горещо.

В помощ на момчетата, ето какво издава момичетата, че са готови за всичко хубаво с него:

1. Тя не избягва близкия контакт. Сяда срещу него, до него, близо до него. Гледа го в очите. Докосва го, уж случайно. На мъжа, понеже е прагматичен, през ум не му минава да следи това и греши.

2. Тя си играе с косата си, докосва дрехите си, кожата си. Защото иска той да го направи. Ако това не е знак за него, значи нищо не разбира от жени. Трябва да я докосне в отговор.

3. Уж случайно открива част от тялото си - рамо, глезен, коляно, гръб. Все някоя презрамка пада издайнически или жест разголва тази част от тялото. Това е знак към мъжа: харесва го. Той да й каже, че изглежда добре. Или да я провокира: "продължавай да събличаш".

4. Тя демонстрира срамежливост. Прави го съвсем осъзнато. Изобщо не я е срам, но знае, че играта е част от природата му. Затова мести поглед ту върху него, ту настрани. Ако в рамките на няколко секунди го погледне поне два пъти - вързана му е в кърпа. Но той трябва да действа бързо.

5. Шията й е на показ. Това е особено показателен знак за харесване на мъжа. Тя показва най-уязвимата си част от тялото - открива му пътя към себе си. Той веднага да й направи комплимент.

6. Силен смях, детинско поведение, шеги. Така тя показва, че той е забавен. А това значи: харесвам те. Той трябва да спре това бързо, като атакува - целуне я, придърпа я, хване я през кръста. Или още по-настойчиво.

7. Разширени зеници - харесва го много. Той трябва незабавно да отговори, като я докосне, оправи кичур коса, хване я за ръка, целуне я, каже й, че е привлечен от нея.

8. Тя си играе с бижу, колан, обеци. Това означава "играй с мен", "докосни го и ти", "отговори със същото", "искам да ти направя подърък". Мъжете се изплашват на този жест и грешно го тълкуват като знак за скука и спад на интереса от нейна страна. А то е обратното - тя е заинтересована от мъжа и иска да му даде повече, отколкото той очаква.

9. Тя показва краката си. Това е най-показателният жест, че една жена знае, че е харесвана от мъжа. Така тя връща знак към него, че го харесва. По-ясен знак - здраве му кажи.

10. Жената му хвърля изпитателни погледи, присвива очи. Прави го, за да прикрие това, че интересът й вече е твръде голям и не е невинен. Тя е забелязала мъжа и иска много повече от него. Той трябва да сломи съпротивата й точно в този момент много решително, защото ако остави това без реакция, те ще изгуби търпение и ще реши, че той не я харесва.

11. Тя го изслушва дълго, поощрява го и го насърчава, вкл. с жестове и уж неутрално, приятелско докосване. Знакът означава, че тя влиза в ролята на любовницата, която го подкрепя, преди да е станала такава. Силен сигнал, че е готова за секс.

12. Тя не търси физически контакт с него, но не го отблъсква, когато той търси. В същото време не бърза да му отговаря. Това е най-издайническият сигнал, че жената е силно заинтересована от този мъж. Мъжът трябва да увеличи преките пътища към нея - телефон, физически срещи и обща работа по теми, които са й интересни. Мъжът трябва да е много изобретателен, ако забележи този неин сигнал.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...