Сексът с мъж Стрелец: Може и без него, но без флирт не може - 24novini.bg

Сексът с мъж Стрелец: Може и без него, но без флирт не може

За мъжа Стрелец ухажването и флиртът са по-важни За мъжа Стрелец ухажването и флиртът са по-важни
17.01.2019 | 22:32
(1 глас)

Любовна авантюра с мъж Стрелец не еза всяка жена. Тези мъже са непостоянни и трудно задържат вниманието си в едно нещо, една жена и една връзка. Връзката със Стрелец е като да те покоси грип - всичко изневиделица.

 

 

Флиртът, ухажването и бляновете по една жена го привличат много по-силно, отколкото самия секс с нея.

Това разочарова жените, разбира се, и често те казват за Стрелеца, че "не става" именно заради пренебрежителното му отношение към интимните ласки.

Той обича приключенията, да опитва от всичко, внезапните срещи, разделите без предупреждения, спонтанните неща. И му е досадно да е лоялен.

Мъжът Стрелец в леглото не е доминантен като мъжа Телец.

Стрелецът ще пътува с вас на всякакви пътешествия,

но и ще ви зареже, когато му скимне. Във всеки град имат по едно гадже, даже и по повече.

"И в секса са така - не подбират много, нямат много претенции, не държат на романтика, детайли и ритуали.

Важното е да има флирт, а после може и секс.

Сексът за Стрелеца не е най-важното нещо на този свят. Той предпочита ухажването, да го харесват, да го обожават, да припадат в краката му. Е, ако и секс има, не е зле. Но това не е мъжът Овен, подпалващ половината планета от страст.

Иначе, с мъжа Стрелец може да се получи добър спонтанен секс, защото той е игрив, палав и любопитен по природа мъж. Жената според него трябва да се чувства добре, но без особено внимание към детайла ще го направи. Той е енергичен, обича различни пози, харесва му да пробва, да бъде воден от фантазията си.

Накрая може да се окаже, че с него сте си добри приятели, от тези, които изчезват и после се появяват, но

трудно мъж Стрелец би станал най-якият любовник в живота ви. Освен ако не ви е единствен...

Ако трябва да го сваляте в офиса, ето начини: небрежно, но еротично кръстосване на крака, жартиери, корсет или ярко червено червило са му напълно достатъчни. Той не изисква кой знае какви усилия. Особено да го съблазните. Но да го задържите не се и опитвайте - той ненавижда моногамията.

Ако искате да го задържите все пак, правете му изненади и не го оставяйте да мисли, като го разигравате със спонтанни действия. Това, съчетано с максимум емоции в леглото и всеки път различни ваши роли може да ви достави този мъж Стрелец и за малко по-дълго. Ако държите да е дълго...

Мъжете Стрелец обаче имат недостатък - те са романтици по душа и

като се разнежат, правят мили жестове за своята партньорка.

Ако не си падате по плюшени прасенца и 77 рози в офиса с картичка, ще трябва да търсите секс с друг - нека не е Стрелец. Може би не е зле да се ориентирате към ласки с мъж Везни - той обича огледала, асансьори и всичко да става като по филмите.

Не че и на мъжа Везни не се налага да му казвате, както и на мъжа Стрелец, колко е добър в секса. Това обаче със сигурност ще направи партньора ви Стрелец и див, и страстен, и мил, и кротък... за около час. Към 6 сутринта вероятно вече ще има среща с друга...

Преживяванията с този мъж в леглото са като климата на Екватора - ту вали, ту е жега. И току премине ураган. Нещо като секса с мъжа Рак - и романтика, и драматизъм... До пълно изтощение...

Стрелецът може и да ви остави само на

един еротичен масаж цяла нощ. Той не е най-сексуалният мъж на света!

Признаваме, че в ръцете на мъжа Стрелец една жена никога не може да забрави, че е била, особено ако той реши масажът му да не е само с ръце. Ще открива цялата география по тялото на жената и така ще се увлече, понеже е истински откривател, че ще трябва да го насърчите да мине по същество.

За него локациите на "горещите точки" по тялото са познати и им е майстор.

А после ще изчезне към ново приключение. Което трябва и вие да направите. Още довечера.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...