Сексът с мъж Рак: романтика и драматизъм - 24novini.bg

Сексът с мъж Рак: романтика и драматизъм

Мъжът Рак трябва да бъде поощряван и направляван с нежност от жената Мъжът Рак трябва да бъде поощряван и направляван с нежност от жената
06.01.2019 | 20:29
(0 гласа)

Мъжът Рак обича да води с нежност и жената да зависи от него. Ако тя е умна, ще го направлява, но ще го остави да си мисли, че той води. В секса той ще създаде комфорт – затъмнена стая, цветя, свещи, питие, музика, подаръци. Обаче... Важното е тя да се прави, че от него зависи всичко.

 

Ракът е търпелив, настойчив, трудно се отказва. И е драматичен. Затова жената трябва да е търпелива с него.

 

И изкусна в ласките толкова, че да напомпи самочувствието му на най-добрия и неустоим любовник.

Мъжът Рак трябва да бъде одобряван в леглото, да бъде стимулиран и всеки подвиг в чаршафите да бъде поощряван от партньорката му. Ако тя го увери, че той е най-добрият от всичките й мъже в спалнята, то Ракът ще я докара да екстаз.

Ракът е харесван от жените, защото той обръща голямо внимание на сексуална игра и еротиката предварително.

Той държи жената да е доволна, държи на синхронния оргазъм, държи след като всичко свърши, тя да обобщи нощта като върхово любовно изкуство с този мъж.

Какво се прави с мъжа Рак в леглото ли? Стимулира се. Поощрява се и му се шепне, че той е най-добрият в секса.

Дават му се доказателство за силна любов, за неустоимия му чар и за шампионската му издържливост. Трябва да се почувства сигурен в нейната любов и в намеренията й - тогава се отпуска и се фокусира върху това да достави удоволствие. Ако е тревожен и несигурен, ще провали и нейната нощ, и тази на всички наоколо - толкова е докачлив.

За любителките на камшици, белезници, експерименти, болка и преживявания на границата на приличието, мъжът Рак е истинска греда. Не и с него такива неща! Той само на думи казва, че ги харесва, за да изглежда мъжествен. Иначе, не му е силата в това. Но пък е добър в романтиката и нежния секс.

Той играе само на сигурно, затова с него се действай бавно,

внимателно, с чар, комплименти за размера и уменията му в любовта.

И с обаяние. Точно мъжът Рак ще се разтопи в ръцете на изкусна в ласкателствата жена. Точно това е любимият на жените мъж, защото

Ракът обича да гушка, целува и гали.

Тоест, ако жената не си пада по романтика, не й трябва мъж Рак.

По-скоро да си набави преживяване с мъж Овен. Или да пробва секса с мъж Телец, бихме я посъветвали.

Мъжът Рак е предпочитан от дамите и заради друга негова черта - той е верен и лоялен.

Той се привързва към своята избраница и колкото дава, толкова иска и тя да дава - да е вярна, любяща, нежна и само негова.

За жените, ценящи свободата и различните връзки, мъжът Рак не е подходящият.

Любовните приключения с мъжа Рак обаче не са сладникав романс, нито само нежност.

Той носи толкова дълбок драматизъм, че е кълбо от чувства и преживявания.

В секса този драматизъм е истински ураган и може да превърне нощта в наистина незабравима.Или да я провали заради изтървана дума.

Затова с мъжа Рак трябва с любов. Показвайте любов, говорете му за любов, прегръщайте го нежно и му говорете умерено мръсно как хубаво прави любов. И той ще ви даде безгранично много от себе си. Само че, умерено мръсно, казаме. Не повече с този мъж!

Ако жената не успее в това, мъжът Рак става тревожен, загрижен и... меланхоличен любовник. Драматичен и лош финал в секса, след като всичко е започнало добре, в крайна сметка, никой не иска, нали?

Затова, внимателно и нежно с този мъж Рак. Пипайте все едно е скъп порцелан!

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...