Сексът с мъж Везни - важното е да има огледала - 24novini.bg

Сексът с мъж Везни - важното е да има огледала

Мъжът Везни обича асансьори с огледала Мъжът Везни обича асансьори с огледала
02.01.2019 | 21:05
(1 глас)

Сексът с мъж Везни е популярен сред жените като търсен и озадачаващ. Мъжът Везни балансира добре между двете си природи - да е голям любовник, и отзивчивост към чужди нужди, което го прави номер едно в мечтите на жените. Особено ако има огледала, повярвайте. Той обича да гледа отстрани как изглежда сесията с жената, която е избрал. Само да стигне до избор... Това е трудното при него.

 

Балансът е изключително важен за представителите на силния пол от този знак. Тази прословута диалогичностна мъжа Везни може да донесе в леглото ежедневна наслада, особено ако жената е опитна относно нуждите на мъжете.

Мъжът Везни обича да има екшън в секса, но след като добре е проучил терена.

Сексът за него е изследване, преценка и чак накрая инвестиция. Секс в тоалетната на бара, на летището, в ресторанта или в асансьора и изобщо, където може да бъдете хванати, е особено вълнуващ за мъжа Везни. Той ще даде идеята, ще намери мястото, но инициативата очаква от жената. Това е особено секси за него - когато жената води шоуто.

В същото време мъжът Везни иска сигурност, спокойствие, любов и одобрение. Даде ли му това една жена, тя става най-обожаваната и задоволявана в спалнята с него. Ако изобщо той предпочете спалнята. Той ще измисли разни други места за екстазите ви, бъдете сигурни.

Везните така претеглят всички възможности, че в желанието си да преценят

се забъркват във всякакви афери, повърхностни срещи, авантюри,

експерименти, като целят само едно - да намерят подходящата жена, в която да вложат таланта си на потентен и голям любовник.

Когато най-после се реши на секс с една жена, след като дълго я е проучвал, мъжът Везни става приказно чувствителен, страстен като във филм и много отзивчив спрямо нейните потребности. Няма друг, който да обича да целува така, както мъжът Везни.

Мъжът Везни не е в леглото като мъжа Овен - обича повече от Овните да фантазира. И повече от Телеца харесва да служи на жената.

Той има толкова пълна с фантазии глава, че го наричат "най-креативният любовник“ в зодиака. Ще опита нещо ново, ще пали свещи, ще пуска музика, ще вади изненади от всеки ъгъл, ще включи ароматизирани масла, масажи, ще наговори приказни мръсни думи и ще омагьоса жената. Стига да е преценил, че тя е инвестицията.

Също се пригответе за спални с огледала, асансьори с огледала, тоалетни с огледала, влакове с огледала, и всякакви места с огледала, на които той ще ви заведе да правите секс - обича да се гледа отстрани как всеотдайно ви служи като истински рицар.

Рутинен секс “по задължение” с мъжа Везни е малко вероятен.

Но пък какъв воайор е! Точно той и никой друг е способен да опише като най-секси нощта, в която просто е гледал жената на живота му и някой друг да се забавляват горещо. Не си правете лоши изводи -просто му харесва да гледа.

Има обаче и леки неудобства - задава въпроси, разучава, разпитва по въпросника, преди да пристъпи към действие. Първо, за да се увери, че вие сте правилната жена, и, второ, защото този мъж държи да достави върхово удоволствие на партньорката си.

Най-голямата грешка с него е жената да е нетърпелива или да не му отговаря на въпросите. Тази несигурност го изнервя и понеже не иска да се изложи, просто отказва секс. А ако се стигне дотам с този толкова як любовник, значи жената е направила грешката. Горката...

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...