Учени алармират: Голям бицепс - малък пенис - 24novini.bg

Учени алармират: Голям бицепс - малък пенис

Учените предупреждават: голям бицепс - малък пенис. И призовават мъжете да не прекаляват с фитнеса Учените предупреждават: голям бицепс - малък пенис. И призовават мъжете да не прекаляват с фитнеса
23.11.2018 | 20:00
(0 гласа)

Учени от университета в Централна Флорида са провели изследване за зависимостта на мъжкия полов орган и мъжкия бицепс от активния спорт и фитнеса. Те са установили, че колкото по-големи бицепси има един мъж, толкова по-малко е мъжкото му достойноство и респективно по-малък е интересът на жените към него.

 

Те са установили, че размерът на бицепса при мъжете е обратно пропорционален на размера на тяхното мъжко достойнство, пише fatherly.com.

 

При това интензивността на тренировките в повечето случаи се явява решаващият фактор -

колкото по-суров е фитнес режимът и по-релефен в ръцете е мъжът, толкова по-малък в крайна сметка се оказва пенисът му.

Екип от Медицинския факултет на ВУЗ-а констатира, че постоянните занимания със спорт предизвикват именно такива необратими изменения в размера на половите органи при мъжете и разпространиха съобщението, за да предупредят фитнес-маниаците, че макар и хармонични, жените със сигурност ще ги отхвърлят.

Причината е, че големите и системни физически натоварвания намаляват притока на кръв в мъжкото достойнство, което в перспектива се отразява отрицателно на размера на половия орган.

Като нагледен пример изследователите сочат, че при загуба на

всеки пет килограма излишно тегло, се губят от 1 до 3 сантиметра дължина на органа.

Но редовните упражнения имат и своя положителна страна, въпреки загубата на сантиметри. Фитнесът укрепва сърдечносъдовата система и позволява на мъжете да достигат по-бързо до ерекция. Така учените насочват мъжете към балансиран спорт, без прекаляване, за да не пострада интимният им живот.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...