Сексът с мъж Телец: Екстаз за жената - 24novini.bg

Сексът с мъж Телец: Екстаз за жената

С мъж Телец до себе си жената има неизчерпаем източник на екстаз С мъж Телец до себе си жената има неизчерпаем източник на екстаз
20.11.2018 | 22:02
(0 гласа)

Мъжът, роден под зодиакалния знак Телец, е неизчерпаем източник на екстаз. Той е идеалният любовник, според мълвата сред момичетата. Той се нагажда към всеки женски вкус. Мъжът Телец не се съмнява ни най-малко в сексапила си и затова не изпитва нужда да си вдига самочувствието или да се доказва за сметка на партньорката си.

 

Чувствителен, разбиращ, отчитащ чувствата на партньорката си, мъжът Телец няма нужда от покани, окуражаване, подготовка. Той скача в леглото веднага, стига да види желание от страна на жената. Но трябва да се знае за него - той обича сигурността и спокойствието, романтиката, клишетата. Ако тя не му вдъхва сигурност, той няма да прояви инициативата.

 

За него да пристъпи към действие е като да диша - съвсем естествено.

С него няма да ви се наложи да се преструвате или да се нагаждате към вкусовете му. За него жената е прекрасна такава, каквато е – естествена и непринудена. Той е готов да удовлетвори всяка нейна нужда, каприз, еротична фантазия, даже да минават границата на приличното.

Телецът не обича секс на бързо или на две-на три.

Трябва да е убеден, че моментът е настъпил, обстановката е правилната, двамата са подготвени и искат секса, за да се чувства спокоен и уверен.

На Телеца ще му допадне секс върху кожени мебели,

на пода върху животинска кожа, иска да изпиете капките шампанско от тялото му, да бъде целуван навсякъде.

Телците се възбуждат от естествените миризми на женското тяло. Телецът ще ви прави масаж до припадък. Ще ви изкъпе под душа, ще ви направи ароматна вана. Общо взето, всички еротични сцени, които сте виждали в някой романтичен филм, най-вероятно са писани от мъже Телец.

Някои жени намират Телците за клиширани и праволинейни от сексуална гледна точка. Но пък резултатът при тях е винаги сигурен. Те компенсират липсата на въображение извън клишетата с умението си да правят любов до безкрайност.

Телецът е цар в това да посвети цялото си внимание на нуждите на своята половинка. За разлика от Овена, който е доминантен и агресивен в леглото, с Телеца е невъзможно жената да прави нещо против желанието си. Но тя може да се окажете елегантно изманипулирана да захаресва нещо, което преди това й се е струвало скандално.

Просто Телецът изкусно е овъртял в мрежата си тази жена. По хитър и ловък начин той може да накара всяка жена да бленува и да мечтае за това, което е било табу за нея само до преди час. Защото той знае как да получи това, което иска.

Сексът с мъжа Телец трябва да е предшестван от романтика,

независимо колко. Приятна вечеря, мил жест, прочувствен разговор, подарък - това би го настроило на правилната вълна. Той харесва комфорт, мека светлина, тиха музика, за да ви заведе в сексуалния рай и да ви разходи там за дълго.

Мъжът Телец обаче е ревнив - иска всичко за себе си, жената да е само негова, да не помисля за друг, а няма свой живот, независим от неговия. Телците по правило започват секса от доста рано в житейски план и си остават ненаситни. Никога обаче те не използват грубост или някакви форми на насилие спрямо предпочитанията на жената. Те са галантни, старомодни, консервативни... и вечно готови за секс.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...