Секс с мъж Овен? Това не може да се разкаже - 24novini.bg

Секс с мъж Овен? Това не може да се разкаже

Сексът с мъж Овен обикновено не може да се разкаже Сексът с мъж Овен обикновено не може да се разкаже
02.11.2018 | 23:00
(1 глас)

Ако жената разбира от секс и си избира мъж според зодията, ще търси само два знака - Овен и Скорпион. Тези двамата са най-добрите любовници в зодиака, казват астролозите. И пробвалите жени. Страстни, агресивни, мъжествени и... готови на всичко, без задръжки. От тях обаче Овенът е по-егоистичният. За разлика от Скорпиона, който е ураган от страст, но си пада по споделянето, Овенът е първокласен консуматор.

 

Овенът е агресивен и енергичен във всички аспекти на живота, всъщност. Освен това е себичен и това бързо става ясно на партньорката му - макар и страхотен любовник, той се интересува от личната наслада на първо място. За жената, влюбена в Овена, това е важна информация - осигурява му екстаз и го има завинаги. Той ще е силен, твърд и всеотдаен в секса по всяко време и навсякъде. Той не подбира мястото, момента, свидетелите, позите, играчките - с него жената може да преживее всичко.

 

Ще я иска сервирана гола на масата, в колата, на публично място, в пробната на мола, на летището, на метър от приятеля си, върху масата в заседателната, на спирката на трамвая и където днес е решил. Утре ще я иска друга и ще успява да й внуши, че е друга. А тя ще се харесва всеки път.

Мъжът Овен лесно може да накара една жена да се влюби в него - галантен е, силен е, прави я специална, показва го на целия свят и я обожава. Тя през цялото време ще усеща, че седи върху вулкан, който всеки момент ще изригне. Той лесно се пали - и в гнева, и в страстта, и в секса, и в ревността. Не чака покана за секс, напротив - ще й се наложи да се крие от мерака му, защото непрекъснато и навсякъде, без съобразяване, без право на "не", без табута този мъж иска секс.

Овенът в живота е ревнив и собственически настроен - той иска от партньорката си да принадлежи само и единствено на него. А в секса е и ураган, и деспот, и романтик - всеки път с различна маска, в различна роля, с различни фантазии и без приличие. До извратеност, жалват се момичетата. Но това е да си с Овен.

Овенът действително е склонен към всякакви брутални забавления, което не се харесва на всички жени. Харесва и мръсните думи, и садо-мазо игрите, и секс-уредите, и стряскащо крайни удоволствия, тройки и четворки, фетиши, но минути по-късно може да е най-нежният и любвеобилен старомоден Ромео. За дамите, които нямат склонност към силни преживявания, темпераментът на огнения Овен при първия секс би бил шокиращ. Препоръчваме да потърсят по-безопасен мъж!

Овенът иска да доминира и да подчини изцяло партньорката си. А когато тя е по-доминираща, битката между чаршафите трябва да се види. Всъщност, тя почти никога не е между чаршафите, защото той секс на легло не прави. Тя трябва да играе по неговите правила и да се съгласява на всяко негово хрумване и фантазия, а той - да изпълнява нейните фантазии, докато съмне. И ако тя не отстъпи, борбата за надмощие може да продължи до припадане.

В крайна сметка битката гарантира поне 5-часов секс, за който е нужна физическа форма. И това не е шега. Често да се удържи на мъжа Овен не е въпрос на желание, а на физическа устойчивост. И се стига до травми, казват неподготвените. Този наистина е най-добрият любовник, момичета! Този наистина и през ум не ви минава да го смените. Особено с някой лигльо от другите зодии.

Освен това сексът с него винаги е като лаборатория за иновации - всеки път е с нов номер мъжът Овен. Той смята, че в секса постоянно трябва да се експериментира и пробва ново, ново, ново... Рутината за този мъж е неразбираема.

Как да го задържите ли? С разнообразие. И одобрение.

Овенът не е от мъжете, които дълго могат да чакат. И е Дон Жуан - веднага ще ви смени, ако не отговаряте на горните критерии. Иска да ви вижда различна, поддържана, ярка, спонтанна, развратна, прилична, доминираща и харесвана от други мъже. Но влюбена само в него, дори като спите. Иска да вижда, че другите ви искат, че ви харесват. Това го подлудява. И той е ваш... ако сте по-умна от обикновените жени. Защото той е силно интуитивен, съобразителен, винаги има някакъв интересен талант и винаги усеща, ако опитвате да играете игрички. Може да е много толерантен, но и истински зъл. Особено, ако ви хване в лъжа.

Той иска да получи всичко веднага, иначе губи интерес. И намира друга. Често мъжете Овни имат пристрастеност към секса, не подбират, не могат да спрат. Със сигурност жената, която дори веднъж се озове в леглото с мъж Овен, никога не забравя този пожар по себе си. И рядко пробва втори път, ако е романтичка.

Той винаги държи да е на ниво в интимните си отношения, да го покаже и да бъде одобрен и поощрен от жената. Така че, пишете синоними на "як си" и повтаряйте до сутринта в ухото му - сексуалните му умения ще ви изумят. А той ще иска да ви ги посвещава и пак, и пак, и пак... Това е вероятно единственият мъж, след който няма да можете да разкажете нищо на приятелките си. Ще ви остави без думи.

А ако има и втора нощ с него, уау - тая жена знае какво прави, щов той я е потърсил пак. Тогава ще й сервира кафе на покрива, ще я качи на самолет и ще седне до нея в непланирана посока, ще я заведе в подлез да правят секс, докато хората наоколо минават или ще я качи на мотора си и ще натисне газта срещу вятъра. Той така й казва, че я харесва - като я изплаши до смърт.

Идеалната партньорка за Овена е тази, която е готова да следва всякакви крайности, лудости, експерименти и издържа на денонощен секс. Ако и тя е с неговия адреналин, той ще се привърже толкова, че години няма да погледне друга. Това не е толкова хубаво всъщност, но... Той иска екстаз. И ако тя го доставя, се привързва към нея до безпаметност.

И така, момичета, ако желаете да се събуждате върху мъж Овен, осигурете му адреналин. И одобрение.

(Под него няма как да се събуждате - той си пада по неконвенционалното).

 

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...