Нов All Inclusive: Секс, ски и... зайчета - 24novini.bg

Нов All Inclusive: Секс, ски и... зайчета

Малкото австрийско градче предлага ски, секс и други силни преживявания в туристически пакети Малкото австрийско градче предлага ски, секс и други силни преживявания в туристически пакети
30.10.2018 | 13:00
(1 глас)

Първият в света курорт за ски и секс отвори врати в Австрия. Малкото село Обертаурен реши по този начин да се рекламира сред туристите. Всичко там е посветено на активностите след спортуването. Девойките от „Ски зайчета“ обслужват всички в зависимост от желанията.

Това е специален сайт, където от години можеш да си наемеш ескорт в Австрия за каране на ски и след това за удоволствия.

Услугата включва няколко хотела, разпределени според секс-вкусовете на гостите. В тях момичетата изглеждат съвсем нормално и забавляват гостите, като в пакета се включват всякакви забавления, според предпочитанията.

 

Единият хотел е за ергени, вторият – за двойки, които търсят трети партньор в секса, а третият – за размяна на партньорите, пише 24 часа.

Икономичният пакет за стая в 4-звездните хотели стартира от 1470 евро. Апартаментът върви от 4750 евро нагоре.

Най-голям интерес към новия курорт имало от Великобритания, твърдят неговите основатели. Британките изместили интереса си към новата услуга и първите от тях вече пристигнали в малкото градче, като успешно влизат в ролята на "секс-зайчетата" от комплекса.

Те се надяват да се разширят в близките години.

 В Австрия стриптийз и ескорт клубовете са напълно легални, като полицията си затваря очите, ако има някакви допълнителни екстри.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...