Секс на летището или в самолета - кой е повече? - 24novini.bg

Секс на летището или в самолета - кой е повече?

Сексът преди полет се оказа по-предпочитан от секса на борда на летящ самолет Сексът преди полет се оказа по-предпочитан от секса на борда на летящ самолет
24.10.2018 | 21:40
(0 гласа)

На летището или високо в небето, на борда на самолета, хората правят секс навсякъде. Това твърдение обаче е било подложено на съмнение от интернет платформа за продажба на онлайн-билети за полети в САЩ.

 

Създателите на платформата искали да изследват всъщност на кое от двете места се прави повече секс - на борда при полет, или на летището преди полета.

 

Анкетата сред потребителите на платформата показала, че е мит сексът в самолета. Напротив, любителите на пътешествията си падат повече по секса на летището, преди да излети самолетът.

От 5000 анкетирани, 10 на сто си признали, че са правили секс в самолета, а 87 на сто са се уединявали за любовни ласки със своята половинка или с непозната чужда половинка някъде на летището.

Осем на сто си признали, че са станали членове на т.нар. клуб "майл-хай". За постъпването в него е необходим любовен акт, когато летателният апарат набере височина от поне една миля (приблизително 1600 метра).

Според анкетираните опасността и риска от предстоящия полет вдига адреналина и желанието да се консумира страстта, която се повишава правопропорционално на хормона. Те посочват като други опасни, но предпочитани места за секс тъмна улица, ескалатор в метрото, билярдната маса, тоалетната на ресторанта, в който сте на бизнес-вечеря, заседателната маса или бюрото в офиса, публична сграда, след като току-що е затворила, влака, пълен с хора през деня, както и палубата на кораб.

Те посочват, че времетраенето на интимното общуване преди полет варира в широки граници - от 4,4 минути до средно 22 минути, като само в отделни случаи - под 2 % - издържливостта и адреналинът преди полета са запазили нивата си до цели 52 минути.

Секс на плаж, в банята и на лунна светлина са отдавна отминала мода и анкетираните са ги посочили най-малко пъти, съобщават от интернет-платформата.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...