Най-недостъпните жени в зодиака - 24novini.bg

Най-недостъпните жени в зодиака

Има три знака, които са най-труднодостъпни - това са жените Водолей, Риби и... Има три знака, които са най-труднодостъпни - това са жените Водолей, Риби и...
14.10.2018 | 07:44
(1 глас)

Всички жени са много различни. Но общото между тях, е, че трябва да бъдат ухажвани, завладявани и обичани. Звездите имат значително влияние върху характера на жената. Понякога завладяването на недостъпна жена е по-трудно от откриването на Америка.

 

Има три знака, които са най-недостъпни в зодиака и изискват специални умения на господата. Тези жени влудяват мъжете със своя чар и сексапил. Недостъпната жена реже мъжете със замах. Само много търпелив може да я впечатли. Но ако я впечатли, тя може да бъде няколко жени едновременно и то все различни.

 

Най-недостъпна е жената Водолей. Заради свободата и независимостта си.

Трябва да се грижите за жената Водолей дълго и усилено, да пътувате по света, да ходите с нея по ресторанти и екстремни места, да работите с нея, да я подкрепяте, което е много трудно, защото това е зодията с най-голяма тяга към свобода и необвързаност. Тя се нуждае от различни подаръци, а не от стандартните като цветя и шоколад, като се вземат предвид нейните интереси, които са колкото... звездите на небето. На жената Водолей всичко й е интересно, спонтанна е, умна, обича да учи. Съвсем непредсказуема и уморителна за обикновен мъж. Мъжът до нея трябва да не е ревнив, защото така ще я изгуби. Жената от тази зодия внимателно претегля плюсовете и минусите на мъжа. Водолеят се показва бавно и постепенно се разгръща пред потенциален партньор. Но когато знае, че може да му се довери напълно, жената Водолей става най-всеотдайната и интересна жена на земята. Често с жена Водолей са най-дългорайните връзки, въпреки нейното болезнено чувство за независимост. Тя просто умее да натъпче в състоянието си на свобода... всичко. И всеки.

Не й отстъпва по труднодостъпност жената Козирог. Заради нежеланието й да споделя.

Жената Козирог от детството има мечта: да се ожени и то да е завинаги. От думата "развод" се започва нервно треперене по гърба й, така че тя се приближава към избора на партньор със специални грижи и внимание. Козирогът е директен, така че ако гаджето изобщо не й харесва, тя го разкарва бързо и безскрупулно. За жената Козирог сцената на ухажването е важна не толкова поради романтични съобръжения, а защото през този период тя ще може да изучава задълбочено бъдещия съпруг. Ако човек може да спечели доверието ѝ, тогава тя е готова за брак. Тези жени се считат за скучни, но истината е, че те имат богат вътрешен живот, който не споделят и това ги прави неразбираеми за останалите. Особено за мъжете. Жената Козирог може да е страстна, но преди това ще е пресметлива и прагматична. Няма да ви изненада с подвизи в леглото, но е рационална и си пада по класиката в секса, което я прави предпочитана за брак.

Жената Риби също е недостъпна. Но защото често не знае какво иска.

Затова може да е много, много трудно да се стигне до нея. Мъжете се чудят как да се приближат до жената Риба, така че ако един мъж има достатъчно търпение, може да се грижи за нея дълго време. Тези усилия не винаги заслужават наградата, защото непостоянната Риба може да прокара опашката си и да остави гаджето си в счупеното корито. Рибите са страстни жени, но често сменят позициите си, трудно решават, фиксират се в нещо и не слушат ничии аргументи. Затова жената Риби е трудна за мъжете - тъкмо са я опознали и тя коренно променя поведението си. Нервна е, припряна, не слуша никого, трудна за общуване. И гореща в леглото. Способна на всичко. Дори на повече. Отдадена на фантазиите и еротиката, които специално посвещава на любимия мъж. И затова - така мечтана от мъжете завоеватели.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...