Любопитни новини, светски събития, знаменитости - 24novini.bg
Любопитни новини, светски събития, знаменитости - 24novini.bg

24новини

Продължават протестите край Шишманци. Жители на селото, а също и на Раковски, Белозем и Стряма блокираха пътната отсечка към завода за отпадъци, съобщава БНР.

 

42-годишен мъж, заплашил с огнестрелно оръжие родителите си, е задържан от служители на „Специализираните полицейски сили” към ОДМВР – Бургас след тричасови преговори с екип от психолози и служители от Районно управление - Поморие.

Две седмици след като министър-председателят Бойко Борисов заяви във Фейсбук, че иска държавните органи да обжалват решението на Софийския административен съд за отмяна спирането на строежа на небостъргача "Златен век" в столичния квартал Лозенец, стана ясно, че от ДНСК отново са внесли жалба в съда.

 

Електрическият стол, който обикаля сградите на различни институции в столицата днес се появи пред сградата на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). Това става ясно от публикация във Фейсбук групата "Забелязано в София".

 

Протестиращите свиневъди от село Крушаре, които бяха блокирали главния път между Ямбол и Сливен, вдигнаха блокадата и спряха протеста си, съобщи Нова телевизия. 

 

Отворено писмо от СДС - Пловдив с дата 9 август, адресирано до председателя на партията Румен Христов, разбуни духовете в редиците на сините.

 

Над 30% от индустриалното свиневъдство в България вече е унищожено с навлизането на Африканската чума по свинете, каза по време на заседание на епизоотичната комисия в област Добрич д-р Румен Караманов.

Страница 1 от 55
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...