Любопитни новини, светски събития, знаменитости - 24novini.bg
Любопитни новини, светски събития, знаменитости - 24novini.bg

24новини

През седмицата най-голямо любопитство преизвика качването на премиера Бойко Борисов на влак, с който той направи обход по ново релсово трасе, което се изгражда при Пазарджик с европейски средства. Това съвпадна с друго любопитно събитие - омбудсманът Мая Манолов отново направи приемна във влака. Този път тя се вози до Видин, където отиде да подкрепи протестите на медицинските работници.

Смесената комисията между България и Северна Македония още преди месец даде знак, че има проблеми около личността на Гоце Делчев. Това каза пред БНТ президентът на България (2002 до 2012 г.) Георги Първанов.

 

Според прогнозата на НИМХ облачността на 16 юни, в неделя, ще намалее до ясно време, но на места все пак може да има лек дъжд. Минимални температури ще са между 16 и 21, максимални от 27 до 32 градуса.

"Очаквах промените да бъдат приети единодушно", заяви лидерът на НФСБ и бивш вицепремиер Валери Симеонов пред журналисти в Народното събрание след окончателното приемане на измененията в Закона за политическите партии, с които се връщат надвзетите субсидии от партиите.

 

Бойко Борисов: Бомбите, намерени в Пловдив, са били чудовищни, мръсни бомби и са по-страшни от тези в Сарафово

"Бомбите, намерени в Пловдив, са били чудовищни, мръсни бомби и са по-страшни от тези в Сарафово". Така премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти предотвратените взривове на бомби в Пловдив, подготвени от 16-годишния ученик, вербуван от ИД.

 

След като омбудсманът Мая Манолова направи няколко приемни във влак през ноември миналата година, днес и министър-председателят Бойко Борисов реши да я копира и се качи на влак.

Страница 1 от 44
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...