Любопитни новини, светски събития, знаменитости - 24novini.bg
Любопитни новини, светски събития, знаменитости - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

211 са установените случаи на COVID-19 за изминалото денонощие, направени са 2 806 PCR теста, показват официалните данни на НИС към 0:00 часа на 12 юли, неделя.

Президентът Румен Радев поиска оставката на правителството и главния прокурор в извънредно обръщение към нацията. Демонстрира самочувствие на абсолютен монарх.

Ако днес има избори ГЕРБ със сигурност ще загуби половината от депутатите си.

 

 Дано няма сблъсъци, а еврозоната не е особена гордост, заяви Ахмет Доган пред bTV снощи. 

Новозаразените с COVID 19 в България нараснаха драматично и достигнаха 330 само едно денонощие. Това отчита Единният информационен портал.

Не на страха! Ще си върнем България! Мутри, вън!

Прокурори и СДВР влязоха в сградата на Президентството.  Обискират кабинети.

 

Без да назовава конкретни имена, правосъдният министър Данаил Кирилов нарече основния участник в скандала около имението на Ахмед Доган в пристанище "Росенец"  СпонджБоб Квадратните гащи .

НСО охранява стриктно хора, които са застрашени и тяхната охрана е пряко свързана с националната сигурност на България. Охраната е по законов ред. Щом казваш, че не е необходима охрана, кажи защо не е необходима охрана? Това заяви пред Dariknews зам.-председателят на ДПС Янко Янков по повод изявлението на Румен Радев.

 

Хората, които си купуват стаж, могат да надвишат 6000 в края на годината. Това се налага, защото нямат нужните точки за пенсиониране, които се формират и от трудовия стаж на месец.

 

Ще се завърнат ли по-строгите мерки при повече новозаразени? Без публика на футболни мачове и големи спортни събития, без провеждане на мероприятия с повече от 50 души и затваряне на нощни заведения на закрито.

Втори национален протест за защита на природата от бетона се провежда днес в София и 14 други градове.

 

Страница 1 от 193
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...