Любопитни новини, светски събития, знаменитости - 24novini.bg
Любопитни новини, светски събития, знаменитости - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Борисов към здравния министър: "Искам да отстраниш всички директори на болници, замесени в процеса по лечението на 3-годишното дете, което почина в София. Разстроих се..."

 

 "Искам да отстраниш всички директори на болници, замесени в процеса по лечението на 3-годишното дете, което почина в София. Разстроих се..."

 

Взрив на газова бутилка разтърси квартал „Балик" в Добрич. Инцидентът е станал във вторник вечерта, около 20 часа.

 

Майка на 6 деца от преславското село Кочово, близо до Шумен, получи присъда от три месеца затвор условно, защото скъсала учебниците на един от синовете си.

 

Катастрофа затрудни движението и спря трафика по "Цариградско шосе" снощи в столицата.

Синдикалната федерация на служителите в Mинистерството на вътрешните работи /СФСМВР/ сe противопоставя на предложението да не се плаща първият ден от болничните, предаде БТА.

 

Верижна катастрофа затвори за движение главен път Е-79 в района на тунел „Железница”.

Заради липса на желаещи да работят в сферата на услугите, по-малко от месец преди старта на сезона, хотелите трудно попълват екипите си, като за поредна година търсят кадри от трети страни.

 

Колите на градския транспорт в София изминават маршрутите си с 5 минути по-рано Освен безопасност на пътя, карането по правилата печели и време. Доказват го камерите, които следят за нарушители в бус лентите на най-натоварения столичен булевард – „Цариградско шосе".

 

Гигантът в порноиндустрията Брейзърс стъпи на родна земя и търси българи да се снимат във филми за възрастни. Канадската продуцентска компания организира кастинг на 19 декември, но не уточнява в какво ще се състои самото набиране на кандидати и на какви условия трябва да отговарят те.

 

Ударна кампания за решаване на кризата с работна ръка замисля държавата. От началото на следващата година има готовност да се стартира стимулиране на завръщането на работещи българи у нас с финансови пакети.

Министър-председателят Бойко Борисов отново се показа публично заедно с посланика на САЩ Херо Мустафа, която пради няколко дни целуна публично. Целувката му предизвика реакции в социалните мрежи, на анализатори и журналисти, а неговата бивша колега, съосновател и депутат на ГЕРБ Душана Здравкова написа: "Г-н премиер, срам ме е от вас!".

 

Страница 1 от 229
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...