Ежедневен хороскоп за всички зодии - 24novini.bg
Ежедневен хороскоп за всички зодии - 24novini.bg

24новини

На 25 август хороскопът сочи тъга за Телците, Близнаците ще бъдат високо оценени, Скорпионите да внимават - ще наранят волно или неволно човек, а Стрелците ще се влюбят

 

Сексуалните насилници трябва да минат през медицинско третиране, което да ги направи безопасни. Тази позиция изрази евродепутатът Ангел Джамбазки пред Нова тeлевизия за идеята на ВМРО за химическа кастрация.

 

 

Внушението, че БСП е разединена, е опорна точка на нашите опоненти. Никоя друга партия не може да събере 50 хиляди души, както БСП на Бузлуджа - незакарани насила там. Това казва в интервю за "24 часа" лидерът на БСП Корнелия Нинова.

 

Август дойде с истински политически парадокс. Парадоксът е, че именно кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София дава възможност на десните избиратели да накажат политическите централи в дясно за разединението на Десницата. Тоест, нейното кандидатиране, а не на десните кандидати, ще закара десните до урните в София. И това стана, защото десните партии в София пак подведоха избирателите си и пак ще се явят на поне три лагера на местните избори. Което означава, че не само в последните 10 години, но и в следващите четири години София десен кмет няма да има.

В четвъртък ще е слънчево, след обяд, главно над планинските райони с незначителна купеста облачност.

 

Десетки публични личности, спортисти и интелектуалц, близки и приятели си взеха последно "сбогом" с политика Жорж Ганчев, който почина в понеделник сутринта. 

 

Полицията на испанския остров Ибиса търси момиче, за да го глоби. Глобата й ще бъде 458 британски лири, тъй като видео паказа как тя се вози чисто гола върху Ферари, шофирано от млад мъж.

Страница 1 от 57
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...