Ежедневен хороскоп за всички зодии - 24novini.bg
Ежедневен хороскоп за всички зодии - 24novini.bg

24novini

Пореден случай през последните седмици със срязани гуми на автомобили. 

 

Министерството на земеделието и храните и Държавен фонд "Земеделие" започват проверки на всики 288 къщи за гости, които са финансирани с евросредства по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 година, съобюават от Фонда.

 

Депутатите приеха окончателно промени в Закона за политическите партии, с които се преизчисляват получените от 26 май 2016г. до влизането на закона в сила партийни субсидии дори за партиите, които в момента не получават държавна помощ. 

 

Днес времето ще е типично за юни месец - слънчево и горещо. Очаква ни ден с високи температури и много слънце.

Бившият шеф на ДАБЧ Петър Харалампиев излиза от ареста срещу парична гаранция от 100 000 лв., реши Апелативният спецсъд.

Днес, 11 юни,  вторник, без вода в София са части от кварталите Банишора, Банкя, Владая и Кремиковци, съобщи „Софийска вода” .

Комисията за енергийно и водно регулиране предложи увеличени на цените на парното и топлата вода от 1 юли. Омбудсманът Мая Манолова заяви обаче, че няма аргументите за такова повишение от средно 4 % за топлото и електроенергията, като на различни места в страната скокът ще надмине 17 %.

Комисията за енергийно и водно регулиране предложи увеличени на цените на парното и топлата вода от 1 юли. Омбудсманът Мая Манолова оспори аргументите за такова повишение от средно 4 % за топлото и електроенергията, като на различни места в страната скокът ще надмине 17 %.

Министерство на образованието и науката е публикувало резултатите от държавните зрелостни изпити. 

 

На 7 юни Девите ще пробват нещо ново, Скорпионите ще намерят верния път, благодарение на интуицията си, Раците ще са разочаровани от хора и обстоятелства.

Комисията за енергийно и водно регулиране предлага увеличени на цените на парното и топлата вода от 1 юли. Днес омбудсманът Мая Манолова обаче оспори аргументите за такова повишение от средно 4 % за топлото и електроенергията.

"Няма да коментираме предварителните резултати, преди да приключи паралелното преброяване", заяви депутатът Георги Свиленски от БСП пред журналисти. "Резултатите от екзитполовете са разнопосочни", допълни той.

 

Страница 1 от 16
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...