Ежедневен хороскоп за всички зодии - 24novini.bg
Ежедневен хороскоп за всички зодии - 24novini.bg

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

„Този имаше физиономия на извънземен малко“. Така кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен и досегашен градоначалник описва избирател на лидера на партията си и премиер Бойко Борисов. 

 

През пролетта скандал с къщи за гости, построени с европейски средства, разтресе правителството на Борисов. Набързо оставки дадоха министърът на земеделието Румен Порожанов, който е бил шеф на фонд „Земеделие“, разпределящ парите за къщите, както и заместник-министъра на икономиката Александър Манолов, който се възползвал от парите. 

 

В голямата си част район „Сердика“ няма канализация, няма детски градини, няма ясли. Срамота е! В 21-ви век, през 2019 година сме. Това е абсурдно да се случва. 

Водачът на листата за общински съветници на коалицията „Движение България на гражданите“ Димитър Делчев коментира в страницата си във фейсбук, че кандидатът за кмет на ГЕРБ Йорданка Фандъкова има около 100 билборда в София за над 140 хил. лева като част от тях са поставени на неразрешени места или на такива, които самата тя е отдала на търг. 

 

Елена Николова е кандидат за кмет на район "Младост". Тя е магистър по право, семейна, майка на две деца, жител на Младост повече от 30 години. Има опит в държавната администрация и в международни бизнес компании.

 

15 милиарда лева минаха през ръцете на Йорданка Фандъкова, откакто е кмет на София. Къде отидоха парите, как се усвоиха, заяви лидерът на Земеделския народен съюз Румен Йончев и кандидат за общински съветник от коалицията „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ, Път на младите) като направи предположение, че голяма част са изтекли в корупционни схеми.  

 

Готвят се рекордни манипулации на тези избори. ГЕРБ първо премахнаха машинното гласуване, което беше пречка пред измамите, после разгърнаха черна кампания срещу опозиционните кандидати през медиите на властта. Получаваме данни, че се обучават членове на секционни комисии как да подправят изборните протоколи и да правят бюлетините на конкуренцията невалидни.

 

Средата в София е враждебна и недостъпна както за хората с увреждания, така и за майките с детски колички и възрастни хора. Недостъпни са и повечето обществени сгради – училища, детски градини, музеи. Малкото асансьори, монтирани в подлези, често не работят, поставените допълнителни рампи са неизползваеми, дори опасни в някои случаи.

 

След Истанбул и Будапеща, време е за промяна в София

София се управлява като офшорна кампания. Както при офшорките най-отпред стои лице, което е безразлично на хората, за да не ги дразни, а зад него се крият онези, които прибират голямото парче от баницата. Тези хора вече са ясни - кой да работи в София решават премиерът Борисов и близките му фирми.

 

Андрей Петков е председател на Младежката организация на ДБГ. Той е кандидат за общински съветник в Столичния общински съвет от листата на коалиция "Движение България на гражданите" (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите), които подкрепиха кандидатурата на гражданския кандидат за кмет Мая Манолова. 

 

В бъдещия мандат на Столичния общински съвет ще работим за това Витоша да е за спорт и почивка, а не за гори от бетон, коментира водачът на листата на „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите) Димитър Делчев. 

 

Водачът на листата за общински съветници в София на коалиция „Движение България на гражданите“ (ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите) Димитър Делчев и кандидати се срещнаха с граждани в Борисовата градина.

 

Страница 1 от 322
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...