Хороскоп: Ново начало за Раците и изненади за Лъвовете - 24novini.bg

Хороскоп: Ново начало за Раците и изненади за Лъвовете

25.09.2018 | 07:28
(0 гласа)

Ново начало за Раците и изненади за Лъвовете днес.  

Овен
Този вторник бъдете внимателни на пътя и в работата си. Надценявате силите си и това може да се окаже причина за неуспех и разминаване с целите. Хубавото е, че сте обградени с хора, съпричастни към идеите ви.

Телец
Днес ще имате шанс да сключите изгодна сделка. Дайте си време, за да добиете ясна представа и не се хвърляйте в необмислени рискове и излишества.

Близнаци
Днес ще може да се договорите за всичко и с всеки. Най-после ще получите повече яснота за нещата и ще можете да определите какво да бъде поведението ви в бъдеще.

Рак
Денят ще представлява едно ново начало. Няма място за притеснения. Вече се показали на какво сте способни. Не бързайте, особено ако не сте напълно уверени в правилността на начинанията си.

Лъв
Денят ще ви поднесе някои изненади. Опитайте се да видите положителното в тях. Понятието "криза" всъщност не е толкова лошо, колкото си мислим. Деликатната ви чувствителност ще позволи да отличите изпълнимото от неизпълнимото, полезното от безполезното.

Дева
Може да ви обземе внезапна тъга и желание за бягство. Наред с приятните изненади, има и неприятни. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай.

Везни
Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда. Сега не е моментът за действие. Не настоявайте непременно на своето и не тъгувайте за старите идеи. Скоро ще имате възможност да ги осъществите, даже и по-добре.

Скорпион
Моментът не е подходящ да прокарвате идеите и инициативите си. Не се инатете, изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина, не осъществите замислите си докрай.

Стрелец
Денят е подходящ за командировка или кратко пътуване. Внимавайте да не забравите важен документ, който има съществено значение за посещението ви.

Козирог
Поставили сте си високи цели, но за осъществяването им е нужно още време. Време и търпение. Дообработвайте и шлифовайте своя план и изчакайте подходящата възможност, която ще ви развърже ръцете. Хубавото е, че подкрепа не липсва.

Водолей
Напоследък сте променени и започвате да усещате положителните последици от това. Ще имате още много приятни моменти стига да продължавате в същия дух.

Риби
Не се притеснявайте, събитията се развиват достатъчно бързо, така че съвсем скоро ще сте наясно както с крайния резултат, така и с тенденциите на развитие в настоящата ситуация. За някои най-важно е пътуване.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...