Хороскоп: Успешен ден за Стрелците, изнервящ за Скорпионите - 24novini.bg

Хороскоп: Успешен ден за Стрелците, изнервящ за Скорпионите

05.09.2018 | 07:42
(0 гласа)

Хороскоп за днес, 5 септември: Успешен ден за Стрелците, изнервящ за Скорпионите

Овен

Влиянието на положителните тенденции преобладава и по-голямата част от деня ще премине добре. Ще можете да обсъдите важни въпроси с колеги или бизнес партньори. Те ще оценят вашата инициатива, ще се радват да ви помогнат, ако това е необходимо. Ще укрепите съществуващите връзки и ще създадете нови.

Телец

Не са изключени неприятни изненади, но проблемите няма да бъдат толкова сериозни, колкото изглеждат първоначално. Старайте се да избягвате претоварване с работа и задачи. Това може да окаже лошо влияние върху здравето, може да причини обостряне на хроничните заболявания.

Близнаци

Възможно е да има препятствия по пътя ви. Нужно е да проявите постоянство и изобретателност, за да ги преодолеете, може би ще се нуждаете и от подкрепата на някого. Опитайте се да решите проблемите възможно най-бързо. Безсмислено е да се преструвате, че те не съществуват. Да чакате нещата да се уредят сами е опасно.

Рак

Началото на деня ще започне добре и е подходящо време за изпълнението на някои стари планове. Не бъдете мързеливи, защото губенето на време не е във ваша полза. Следобедът или вечерта не се изключва възможността да има семейни разногласия, за съжаление няма да е лесно да постигнете компромис. Често причините за споровете са тривиални, на които в друг момент не бихте обърнали внимание.

 

Лъв

Уверени сте в себе си, затова шансовете ви за успех са големи. Има хора, които са готови да ви помогнат, да ви подкрепят в някои от вашите ангажименти. Втората половина на деня е особено благоприятна за срещи. Възможна е неочаквана радост.

Дева

Първата половина на деня ще е благоприятна и плодотворна. Не е необходимо да се отлагат важни задачи, напротив, можете да ги решавате. По-късно шансовете да получаване на желаното ще бъдат много по-ниски. Подходящо време за срещи.

Везни

Възможно е някои хора да ви отправят критика и ще ви е трудно да останете спокойни. Особено чувствителни сте на тази тема. Прекалените емоции могат да повлияят на работата, така че е по-добре да не им давате воля. В късния следобед са възможни срещи, интересни разговори или добри новини.

Скорпион

В известен смисъл може да е много напрегнат ден. Трябва да се справяте с няколко неща наведнъж. Това ви кара да се притеснявате да не направите сериозна грешка. Всъщност е много по-вероятно да има благоприятно развитие на събитията, така че не губете оптимизъм.

 

Стрелец

Благоприятният ден. Много проблеми ще бъдат решени много бързо. Когато се захванете с ентусиазъм, по-лесно постигате добри резултати. Ще имате възможност да направите много удачни покупки.

Козирог

Има опасност да пострадате заради безотговорността на някой друг или да станете жертва на измама, мошеничество. Ако действате самостоятелно, ще можете да постигнете успех, но това ще изисква търпение и постоянство. Не е желателно да се правят големи покупки, ако не са планирани предварително или да се инвестира в някои бизнес проекти.

Водолей

Не отлагайте за по-късно това, което сте планирали да направите днес. Съвети от близки приятели могат да ви помогнат. Можете да споделите вашите съмнения и чувства, да обсъждате планове за бъдещето. Във всички случаи ще получите подкрепа.

Риби

Денят е благоприятен за комуникация. Вие сте в състояние да се разбирате с най-различни хора, за всеки ще намерите правилните думи. За щастие, интуицията от време на време ви подсказва на кого можете да разчитате. Този ден е щедър и пълен с изненади.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...