Хороскоп: Запознанста за Близнаците, Водолеите да са отговорни в любовта - 24novini.bg

Хороскоп: Запознанста за Близнаците, Водолеите да са отговорни в любовта

28.06.2018 | 07:23
(1 глас)

Дневен хороскоп за днес, 28 юни:

Овен

Днес не е подходящо за започване на важни дела, тъй като планетните влияния отразяват неблагоприятна енергия. Могат да възникнат някои фактори, които да възпрепятстват конструктивните действия и решението на някои въпроси.

Телец

Днес е добре да отделите повече време за общуване с любимия човек, с членове на семейството и особено с лица от женски пол. Нещо ще ви накара да видите някого по нов начин. Не е изключено да има събития от неочаквано естество.

Близнаци

Старайте се да запазвате спокойствие във всяка ситуация! Всяко нещо може да се превърне в повод да изпуснете парата от натрупаното вътрешно напрежение от последно време. Някои ще имат неочаквано запознанство, други ще получат неочаквани финансови постъпления или подаръци.

Рак

Днешната мъдрост на деня се заключава в две думи: “чакай и се надявай!” Всичко, което трябва да направите е да имате търпение и да вярвате! Това именно трябва да се стремите да правите днес. Не се поддавайте на моментната импулсивност.

 

Лъв

Денят не е особено благоприятен и вашите усилия могат да останат напразни, а резултатите да се окажат различни от очакваните. Полезно е да направите нещо за подобряване на личните си взаимоотношения.

Дева

Денят няма да е особено плодотворен. Захващате се за различни неща, но после ги захвърляйте без да ги довършите. Понякога ще трябва да отделите от времето си, за решаване на проблемите на други хора и това изобщо не ви харесва. Дразните се на непоисканите съвети.

Везни

Денят не е благоприятен за делови и лични контакти, за активно взаимодействие, за преговори, съвещания, подписване контракти. Вие излъчвате чар и хармония, което безусловно способства да привличате вниманието на противоположния пол към себе си.

Скорпион

Бъдете много внимателни, ако предприемете нещо или въобще не го правете сега. В личен план може да изтървете някакви перспективи. Денят не е твърде подходящ за интимни отношения. Силно нараства вашата емоционалност и докачливост.

 
Стрелец

Не пренебрегвайте материалната и икономическата страна на всеки въпрос. Старайте се да водите разумна финансовата ви политика. Не е благоприятно за важни срещи. Не само на работното място, но и в обществото лесно могат да възникнат конфликти около вас.

Козирог

Днес повече наблегнете на ангажиментите от личностен характер, отколкото на деловите. Ще се изпълните с нови емоции, с нови впечатления. Могат да възникнат нерешени проблеми или непредвидени събития. Трябва да можете бързо да отреагирате.

Водолей

Денят може да се окаже напрегнат за повечето от вас и да ви накара да се чувствате неспокойни. Неочаквано може да откриете решение на важен проблем или да намерите отговор, който търсехте. Към любовните дела се отнасяйте по-сериозно и отговорно.

Риби

Лесно ще накарате другите да ви съдействат, ако се наложи. Не се разпилявайте в различни дейности. Съхранявайте силата и енергията си. Запазете спокойствие във всяка ситуация, каквото и да се случва. Кротко изразявайте вашите мисли. Не е подходящо времето за изясняване на отношения.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...