Хороскопът на 4 май - недоразумения за Рибите - 24novini.bg

Хороскопът на 4 май - недоразумения за Рибите

На 4 май - конфликти и трудности за повечето знаци, недоразумения за Рибите На 4 май - конфликти и трудности за повечето знаци, недоразумения за Рибите
04.05.2018 | 06:55
(0 гласа)

Хороскопът на 4 май - недоразумения за Рибите

Овен

Добре преосмислете новите си идеи, дори на пръв поглед да ви изглеждат идеални. На практика всичко може да се получи. Днес не е подходящо време за преговори, за общуване. Зад всичко се крият рискове.

Телец

Днес няма да можете правилно да преценявате ситуацията дори да не го си го признавате. Ще научите ценен урок. Покажете, че сте готови да поемете всякаква отговорност, каквато е нужно и че на вас може да се разчита.

Близнаци

Денят носи негативни тенденции. „Много труд” би трябвало да е девизът ви днес. Можете да продължите да се занимавате с обичайните си дела, но не предприемайте нищо ново. Плановете ви могат да претърпят промени.

Рак

Днес избягвайте да поддържайте интензивни контакти с околните. Бъдете търпеливи и се постарайте да не изпадате в негативизъм, тъй като ще ви повлияе настроението ви. Добре е да се вслушвате във вътрешният си глас преди да се впуснете в действия.

Лъв

Днес някои фактори ще ви подтикнат да се възпротивите на условностите и да поискате да разрушите стари установени вече правила, които не са толкова удачни, колкото са били до сега и нямат вече полезен коефициент на действие.

Дева

Ситуацията е напрегната, но и това ще отмине като всяко друго нещо. Отложете вземането на сериозните си решения. Погрижете се да сложите в ред документите си. Не е изключено да има конфликти в службата или в къщи.

Везни

Днес ще имате достатъчно енергия, но е необходимо да я използвате само в положителна насока. Не се опитвайте сега да изглаждате “острите ъгли”. По-здравословно е да избягвате неконструктивни спорове и открита конфронтация.

Скорпион

Добре ще е да посветите денят на домашни дела и на семейството си. Не е благоприятно за общуване и важни срещи. Не само на работното място, но и в обществото лесно могат да възникнат конфликти от нищото.

Стрелец

Днес ще видите много неща по нов начин. Вътрешните ви възприятия се пробуждат с пълна сила, а това може да ви донесе нови и може би непознати усещания. Нужно е да си наложите някои самоограничения.

Козирог

Добре ще бъде да с съставите нов план. Бъдете открити за нови идеи и запознанства. Сега времето е подходящо повече за размисъл, не бързайте да вземате решения. Забравете за старите обиди, изчистете съзнанието си.

Водолей

Днес на някои ще им липсва обективност, може да се почувствате леко объркани и неспособни да се фокусирате върху главните си задачи, затова внимавайте, когато се занимавате със сериозните неща, които имате да вършите.

Риби

Днес ще наблегнете повече на личните си предпочитания. Тъй като смятате, че сте повече осведомени от останалите, не е изключено да възникнат недоразумения с приятел или някой друг от обкръжението.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...