Хороскоп на 30 юли: Вълнуващи новини за лъва, нови хоризонти за Водолея - 24novini.bg

Хороскоп на 30 юли: Вълнуващи новини за лъва, нови хоризонти за Водолея

Вълнуващи новини за Лъва днес Вълнуващи новини за Лъва днес
30.07.2020 | 07:18
(0 гласа)

Хороскопът за 30 юли сочи ексремни преживявания за Рибите, нови хоризонти пред Водолея, за Лъва - вълнуващи новини, за Скорпиона - силно хазартно поведение.

Овен - Резултатът от героичните ви усилия ще е видим днес както никога.Освен това имате възможност да задълбочите и усъвършенствате това,което правите.Дерзайте. 

Телец - Нещата,в които вярвате може да се окажат просто въздух под налягане и това да ви разочарова страшно.Опитайте да видите положителните неща,които носи това разочарование. 

Близнаци - Днес ще гледате на познатите неща по нов начин.Онова, което доскоро ви се е виждало сложно,ще се окаже очевидно.Важното е да съумеете да вземете правилните решения след този поглед. 

Рак - Ще се чувствате в страхотна форма,но все нещо ще ви липсва.Лято е-време за вакнция и приключения.Приключвайте по-скоро и тръгвайте за най-вълнуващото място. 

Лъв - Информацията, която ще чуете силно ще ви развълнува.Дали ще е приятно или не зависи изцяло от вас.Бъдете готови да понесете отговорността за собствените си решения без да обвинявате когото и да било.

Дева - Излизайки от вкъщи се убедете, че всичко е на мястото си,за да не се налага после да изпадате в нервна криза,ако не успеете да намерите нещата си. 

Везни - Не позволявайте да играете ролята на боксова круша.Ако не можете вие да сте боксьорът,поне опитайте да сте спаринг партньор.Все е по-добре от боксова круша. 

Скорпион - Ще ви тегли към хазартните игри и изобщо към всякакъв вид рискови изяви. Хубавото е, че ще знаете точно кога да спрете. Лошото,че може и да не послушате вътрешния си глас. 

Стрелец - Покажете на приятелите си, че държите на тях и че ги подкрепяте в решенията им.Не е важно как ще го напрвите,важно е да го направите,а не просто да си мислите, че се забелязва. 

Козирог - Днес трябва да поемете отговорност не смао за онова, което правите,а най-вече за онова,което сте направили. Не се притеснявайте от критики.Просто бъдете себе си и следвайте мечтите си. 

Водолей - Ще ви се наложи да се занимавате с разни странни и непонятни неща,но поне ще ви е интересно.Приемете предизвикателството да се гмурнете в неизвестното,това е шансът ви да погледнете света по нов начин. 

Риби - Ще ви теглят екстремните преживявания и заради това може да се забъркате в доста странни ситуации.Хубаво е да проявявате здрав разум отвреме-навреме.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...