Хороскоп за 26 юни: Водолеят е по течението, силни чувства за Телеца - 24novini.bg

Хороскоп за 26 юни: Водолеят е по течението, силни чувства за Телеца

Силни чувства за Телеца днес Силни чувства за Телеца днес
26.07.2020 | 07:01
(1 глас)

В неделя емоциите ще бъдат ваша "ахилесова пета". Трудно ще се изразявате, така че другите да ви разберат правилно. Това особено важи за Телеца днес. Близнаците и Рибите да обърнат внимание на дома и близките си, Водолеят да се остави на течението. Днес може да ви изкушава желанието да командвате, да контролирате събития и хора около вас. Може да останете доволни от постигнатите резултати, но не се вторачвайте твърде много в получаване на признание за тях.

Овен - Ако имате несвършена работа, сега можете да й се посветите. Денят е благоприятен за всичко, свързано с любовта и личния живот. Любимия човек ще ви подкрепи във всичките ви начинания и идеи. Днес ще се радвате на интимност и споделяне.

Телец - Проявете мъдрост и сдържаност днес. Някой от хората около вас има вероятност да ви разочарова. Не се обиждайте на тези, които не подкрепят вашето мнение. Прекарвайте повече време на чист въздух и с приятели.

Близнаци - Днес е подходящо време за лични дела, ремонти или подреждане на нещата, както и за завършване на работата, започнала по-рано. Ще бъде добре да направите нещо полезно за здравето. Организирайте добре финансите си, защото ще имате неочакван разход.

Рак - Нормален и спокоен ден и време за равносметка. В никакъв случай не е позволено да се предавате на унинието или да позволявате емоциите да преобладават над разума. По-добре е да сте малко по-търпеливи и сдържани.

Лъв - Днес не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за интимни разговори, медитации и релаксираща почивка. Не евреме за решения в сферите на парите и търговията днес.

Дева - Хубаво е да прекарвате повече време със семейството и любимите си хора, тъй като това ще ви зареди с приятни емоции. Подходящо е в също да обсъждате съвместни планове с близките за близкото бъдеще. Успешни ще са всички планове, направени днес.

Везни - Поемете контрол над своите емоции и страхове, не ги оставяйте да контролират ума ви. Добре е да се отпуснете и да почивате, не се насилвайте да правите нищо само защото трябва. Денят е подходящ за размисъл и вземане на решения.

Скорпион - Денят е подходящ да се отдадете на домакинската работа, инспекция на запасите и бюджета, пазаруване, рбота по дома, решаване на вътрешно-семейни въпроси, козметични и лечебно-профилактични процедури. Мъчат ви чувства, които не споделяте. Ако ги признаете, ще получите голямо "да". Решете се.

Стрелец - Посветете денят на семейните задължения, решаване на домашните проблеми, полезно е да се върнете към онова, което се нуждае от подобрение. Вечерта изкарайте с приятелска компания. Днес е време да се престрашите да направите крачката, от която отдавна се опасявате.

Козирог - Подходящ ден, в който напълно да се отпуснете. Изключете телефона и просто се откъснете от целия свят. През седмицата работихте много и упорито, затова сега ви се полага заслужена почивка. Ще получите добра новина от далеч.

Водолей - Не бързайте, а позволете на естествения ход на събитията да разреши и отстрани трудностите. Може би сега не всички аспекти на ситуацията са видими за вас, има възможност да пропуснете нещо важно.

Риби - Добър ден за дома, семейството, пазаруване, готвене. Семейната атмосфера обещава да бъде спокойна, близките хора ще се държат добре. Умората ще се появи в късния следобед, така че лягайте рано, за да се наспите добре. Любовта ви окрилява от няколко дни и ако спрете да мислите, може и да усетите радостта от споделянето.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...