Хороскоп за 8 юли: Фатално привличане за Козирога, Телецът да не бърза - 24novini.bg

Хороскоп за 8 юли: Фатално привличане за Козирога, Телецът да не бърза

Фатално привличане за Козирога днес Фатално привличане за Козирога днес
08.07.2020 | 07:00
(3 гласа)

 

Звездите на 8 юли сочат важни резултати ще удовлетворят Лъва, Телецът да не бърза с нищо, Стрелецът ще има интересен ден, за Скорпиона - професионални постижения, фатално привличане ще изгаря Козирога

 

 

Овен – Възможни са някои препятствия, но усилията и всеотдайността ще помогнат за преодоляването им. Не позволявайте на малките неприятности да ви разочароват и ще успеете. Вечерта е добре да отделите време за себе си, да си починете у дома.

Телец – Опитайте се да не бързате за никъде: ще имате достатъчно време, за да завършите спокойно работата си. Денят не е особено подходящ за започване на нови и важни дела. Сега е важно да обърнете внимание на дребните детайли, да не изпускате нищо от поглед.

Близнаци – Трябва да се внимава, когато се балансира между хумора и сарказъма. Сарказмът може да ви изиграе лоша шега. Звездите ви съветват да бъдете мили и отзивчиви, да не приемате грешките на други хора твърде сериозно. 

Рак – В работата си трябва да се съсредоточите върху конкретна цел и да не се разсейвате от незначителното, при което ще постигнете добри резултати. По-добре е да не обсъждате идеите си с никого. 

Лъв – Денят не е много удачен за важна дейност. Може да срещнете пречки. Следобедът е чудесен за импровизирани домашни или приятелски събирания без повод. Лесно ще повдигнете настроението на тези, които са паднали духом.

Дева – Началото на деня ще бъде неспокойно. Подходящо е за завършване на работата, започната по-рано. Особено важно е да бъдете внимателни, когато става въпрос не само за вашите интереси, но и за благополучието на другите. 

 

Везни – Звездите ви съветват да избягвате кавгите с другите, те няма да ви донесат нищо добро, но сътрудничеството и дружелюбността ще ви свършат добра работа. Не се препоръчва да вземате важни решения, които не сте обмислили добре. Физическата активност в този ден ще донесе много полза. 

Скорпион – В началото на деня не всичко ще върви по план. Препятствията могат да се появят внезапно по пътя, някои от плановете ще трябва да бъдат отложени за по-късно. Това не е ден за най-доброто професионално представяне.

Стрелец – За целия ден е най-добре да не се предприемат задачи, които изискват високо ниво на концентрация и точност. Времето обаче е идеално за художествени и творчески занимания. Очакват ви интересни неща.

Козирог – Днес следвате правилото: помислено, казано, направено. Чувствате се привлечени от други хора, по-специално от другия пол. Това може да включва целия спектър от емоции – от весело настроение до повишено сексуално желание. 

Водолей – Оптимистичното настроение и самочувствие вече отстъпват място на съмненията и мрачните настроения. Може би усещате, че ви се дърпа килимчето под краката и поставяте под въпрос много неща, просто защото сте загубили вътрешна сигурност. Подарете си почивка! 

Риби – Не се ядосвайте, ако забележите, че не ви върви днес. Отделете време да помечтаете! Сега едва ли има ограничения за въображението ви в творческа посока. По-добре е обаче да отложите важни решения и действия. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...