Хороскоп от 4 до 10 юли: Ново начало за Стрелеца, лукс за Девите - 24novini.bg

Хороскоп от 4 до 10 юли: Ново начало за Стрелеца, лукс за Девите

Нова страница в живота на Стрелеца Нова страница в живота на Стрелеца
04.07.2020 | 07:02
(8 гласа)

Дните между 4 и 10 юли са време за тежък избор за Телеца, лукс за Девите, рискове за Везните, нова страница в живота на Стрелеца, за Водолея невъзможното става възможно.

 

 

Овен 21 март – 20 април
Ден за почивка
Добре е днес да се отдадете на активна почивка и релакс, да посетите център за красота, да си доставите удоволствие за тялото и душата с ползването на полезни продукти на здравословни места. Проблемът е, че неочаквано програмата ви може да се обърка. Ще се намесват агресивни и провокиращи фактори и хора, които ще ви вадят от равновесие. Не поемайте излишни рискове. Периодът започва с три тежки и рискови дни за родените около 1-10 юли, които ще преживеят болезнени моменти около лунното затъмнение на 5-и. Дайте си сметка кое е по важно, семейството или професионалните ви отговорности. На 7-и духовете се успокояват, а на 8-и сте на точното място. На 9-и падат маските в преносен смисъл, докато медицинските остават. На 10-и не се обвързвайте.

Телец 21 април – 20 май
Ден за личен избор
Ако до момента сте били подтискани и държани под контрол, днес ще се освободите от тежки отговорности и зависимости и ще направите личен избор. На път сте да смените работата или да се преместите на по добро място временно за лятото. Може да намерите и допълнителна ангажираност носеща доходи. Но да си знаете, че предприето на ретрограден Меркурий ще трае кратко. До 6-и проблемите на другите ще ви осигуряват предимства. Получавате това, към което отдавна се стремите. Конкуренцията ви е поставена на колене. 5-и ще ви донесе предимства при договаряния и съвместни делови участия. На 6-и не е време за компромиси. 7-и изисква да постигнете примирие, но на 8-и ще загубите чувството си за мярка. 9-и увеличава дистанциите. На 10-и не се обвързвайте.

Близнаци 21 май – 21 юни
Проведете лечения и прочистващи процедури.
Днес всичко полезно лесно се усвоява. Асансьорът на промените се задвижва. Един тръгва нагоре, друг изпада от класацията. Планирайте за неделя среща на екипа и на хората, с които смятате да вървите заедно в бъдеще. Тази вечер тръбачът–съдба свири сбор и ни събира под знамената на общите ни интереси. Не е време да оставаш извън играта. 4-и е магичен ден позволяващ да се отървем от проблемите на миналото. На 5-и се движете в своя среда и сред свои. Това пълнолуние ще извади на преден план нови играчи в бизнеса и политиката. Затъмняват се старите доминиращи до момента фактори. 6-и е ден на комплексарите, които стават много опасни, ако им застрашиш интереса. В следващите три дни водите в играта. 10-и е рисков.

Рак 22 юни – 21 юли
Ден за предпазливост.
Родените в първата декада да не поемат излишни рискове. Луна и Марс са в конфликтни аспекти със Слънцето ви. Очертават се детронации и елиминации. Ден на пръстена и колелото. Един ще се обвърже, друг ще прекрати връзка, но и за двете решения ще съжалявате след време. Работата и семейните дела са противопоставени. Едното ще куца за сметка на другото. Предстоят ви три тежки дни. 4-и е ден на колелото, което е било отгоре ще тръгне надолу. 5-и идва с рисково за вас пълнолуние придружено с лунно затъмнение. На 6-и попадате под кръстосан огън, но на 7-и положението се успокоява. 8-9-и ще донесет награда за положените в миналото усилия. 10-и е ден на манипулации. Продава се негодното и непродаваемото, а може да се купи ненужното.

Лъв 22 юли – 22 август
Ден за личното ви време и глезотии лично за вас
Днес е добре да посетите център за релакс и разкрасяване. Това, което е било актуално за вас вчера днес губи смисъл и значение, а подтисканото от дълго време изплува на повърхноста на стаените амбиции и желания. Време е да направите разбор на връзките си. Едно партньорство и личен ангажимент остават в миналото, но нещо ново се задава на хоризонта. Промените са необратими. 4-и е ден за релакс и здравословни процедури възвисяващи тялото и духа. На 5-и ще се наблюдава пълнолуние с лунно затъмнение. Ще се провеждат обществени мероприятия и ще се случват събития засягащи бъдещето на много хора. 6-и ще ви отнеме една роля и ще ви вкара в друга. Загубеното на 7-и няма да си върнете. На 8-и губите и чувството си за мярка. 9-10-и ви връщат права.

Дева 23 август – 22 септември
Ден за лукс и разкош
Луна и Уран ви облъчват в префектни аспекти от другите два земни знака. Може да си позволите малко повече личен разкош, а и работата ви ще потръгне. Доставете си радост за ума и сетивата. Ще блеснете в средата си и ще привлечете погледите на хора важни за бизнеса и личния ви живот. Облечете новите дрехи, тествайте нов козметичен продукт и себе си в новата ситуация. На 4-и родените в първата декада ще получат максимални шансове. На 5-и участвайте в съвместни делови и творчески инициативи. Съдбата ви е отредила най-доброто възможно в ситуацията. На 6-и се притаете и не претендирайте много. Не се намесвайте в чужди битки. 8-и идва с някакво на пръв поглед приемливо разведряване, но на 9-10-и ще бъдете поставени под нечия пагон.

Везни 23 септември – 22 октомври
Ден на риска.
Луната навлиза в Козирог и заедно с Марс сключват рискови аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Съдбата ще завърти своето колело. Един полита надолу, а друг ще бъде издигнат на водещи позиции. Може да се окажете и в двете положения, но на различни места и в различни отношения. Загубите ви може да се превърнат в предимства, но и обратното. До 6-и на обед ще изживеете критични и рискови моменти. В хороскопа ви ще се задвижи кръст на планетни сили. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. До десетина дни работата и животът ви качествено може да се променят и объркат. До 12-и не подписвайте нови договори. 7-8-и ви дават повече възможности, но в момента не сте в добра юридическа позиция. Движете се на пръсти.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес си дайте почивка.
Погрижете се за тялото и душата на приятно място с приятни творчески занимания. Полезните вещества чудесно се усвояват, но за утре се препоръчва диета. Не допускайте провокатори в средата си. Откажете поканата, която ви изпълва с неприязън. Двама спорещи и вечно недоволни може да ви провалят и работата и почивката. Избягвайте конфликтите. 4-и е ден за релакс, но на 5-и е важно да се срещнете с тези, с които ще действате заедно в бъдеще. 6-и е рисков за родените в първата декада. На 7-8-и работите за чужда каузи и интереси, личните ви отношения и работата ви зациклят. На 9-10-и правите удобни за околните собствените си намерения и амбиции. Ще накарате да ви слушат и обслужват. Намирате на всеки слабото място.Стрелец 23 ноември – 21 декември
Ден на новото начало
Днешният ден обръща нова страница в отношенията ни. На прага сте на раздели, но се отварят и възможности за нови дейности и посоки. Колелото на съдбата се завърта и невъзможното вчера става възможно днес. Налагат се болезнени рокади, но без промени няма да минете. Намерете място за отдих и релакс, където може да обмислите нещата и да вземете правилното решение. 4-и е ден на промени, които е добре да яхнете и използвате, а не да заставате срещу тях. На 5-и декларирайте с кого сте и накъде отивате. 6-и е зареден с агресия и безкомпромисност. На 7-и ще се договорите и постигнете примирие. 8-и ви дава шанс да блеснете в средата си и да извлечете ползи. На 9-10-и правите грешни ходове, губите позиции и пари, продавате идеите си на ниска цена.

Козирог 22 декември – 20 януари
Ден за грижа.
Днес се дистанцирайте от хората, които считате за конкуренти и които винаги ви разбалансират. Не пътувайте, ако не е наложително, намерете тихо и спокойно място за отдих и почивка. Наблегнете на полезните храни и продукти. Ще се почувствате възродени и пречистени. Родените в първата декада да не поемат излишни рискове. В хороскопа ви се задвижна кармичен планетен кръст. 4-и е рисков. На 5-и е пълнолуние в Козирог, съпроводено с лунно затъмнение. Започват битки и взаимни детронации. Ще се раждат и ще падат герои. Имате шанс да се докажете и да покажете на какво сте способни. На 6-и губят хорота с едипови комплекси. 7-и е балансиращ ден, а на 8-и ви чака победа. 9-и увеличава дистанциите. На 10-и не се обвързвайте, не сключвайте договори и брак.

Водолей 21 януари – 19 февруари
Днес не е ден за работа.
Едни приоритети отстъпват място на други. Полезните вещества прекрасно се усвояват и всичко си намира мястото в организма ви. Проведете нов тип лечение, започнете процедури носещи релакс за тялото и душата. Една невъзможна връзка или дейност става възможна и отваря по-добри шансове за личен и професионален растеж. Но нещо друго си отива. На 4-и зарежете работата. Ден за активен отдих и лечебни процедури. Предприетото на 5-и ще донесе ползи и ще ви вкара в нов отбор. На 6-и никой не е сколонен на компромиси. Ако не нападнеш ще те атакуват или ще те изкарат виновен за всичко. На 7-8-и постигате победи, пътувате към нова работа, връзка и любов. Луната е във Водолей. 9-и е ден на важни разкрития. 10-и ни оплита в мрежи от лъжи.

Риби 20 февруари – 20 март
Ден на колелото.
Невъзможното става възможно, но и обратното. Ще се доберете до информация, помагаща да решите тежък проблем и да направите своя ход преди конкуренцията да се усети и реагира на промените. Сменете подхода, опитайте да се дистанцирате от тези, с които искате да се сближите. Такива хитринки ще помогнат и в любовта. Планирайте за утре среща на екипа. 4-и е магичен ден. Може да се решат доста проблеми. На 5-и е препоръчителна диета и избирателност във връзикте. 6-и е ден на изкушения и битки. На 7-и не си нарушавайте спокойствието. В края на работното време на 8-и идват добри новини. 9-и отделя приятелите от враговете. На 10-и правите удобни и приемливи за някой друг собствените си желания и амбиции.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...