Хороскоп за 25 юни: Прозорливостта на Рибите ще помогне, Лъвът да спре да харчи - 24novini.bg

Хороскоп за 25 юни: Прозорливостта на Рибите ще помогне, Лъвът да спре да харчи

Прозорливостта на Рибите днес ще им помогне Прозорливостта на Рибите днес ще им помогне
25.06.2020 | 07:06
(0 гласа)

Хороскопът за 25 юни вещае Близнаците да са внимателни със здравето си, Девите да се пазят от нови хора, Лъвът да не харчи, прозорливостта на Рибите ще им помогне.

 

 

Овен

През този ден ще вземете участие в непланиран купон. Забравете, че денят не е почивен и се насладете на преживяването.

Телец

Днес ще може да изпълните ваше обещание. Ще дадете повече, отколкото сте планирали, но помнете, че не сте длъжни.

Близнаци

През този ден бъдете внимателни. Отделете време, за да се погрижите за здравето си. Ако не почувствате зле незабавно се свържете с лекар.

Рак

Денят няма да е особено успешен за започването на нови неща или решаването на важни житейски въпроси. Опитайте се да избягвате струпване на много хора на едно място.

 

Лъв

Днес се въздържайте от сериозни покупки, особено на техника. Освен това не се учудвайте ако много от делата ви, започнати днес, останат недовършени.

Дева

През този ден се въздържайте от изказването на крайно мнение и вземането на сериозни решения. Запознанството с човек може да ви навлече неприятност.

Везни

Днес бъдете особено внимателни. Не излизайте от вкъщи с много скъпи вещи или пари в брой. Има вероятност да станете жертва на измама.

Скорпион

Днес съзнанието ви е добре да бъде насочено към въпросите, свързани с близките и роднините ви. Те имат нужда точно от вашето внимание и помощ.

Стрелец

Днес ще сте сред малкото щастливци на зодиака. Денят ще е благосклонен към вас и ще имате късмет във всичко, с което се захванете.

Козирог

През този ден запазете в тайна начинанията си. Дори най-безобидната идея оставете за себе си. Не се знае колко много има в нея.

Водолей

Денят ще е изпълнен с противоречия,но със сигурност ще внесе промени в ежедневието ви. Очакват ви приключения в пътуванията.

Риби

Днес бъдете по-прозорливи от обикновено. Ще може да предвидите редица обстоятелства, стига да мислите достатъчно разумно и рационално.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...