Хороскоп за 5 юни: Ново начало за Козирога, промени за Стрелеца - 24novini.bg

Хороскоп за 5 юни: Ново начало за Козирога, промени за Стрелеца

Ден за промени за Стрелеца Ден за промени за Стрелеца
05.06.2020 | 07:01
(1 глас)

Хороскопът за 5 юни, петък, сочи, че за Козирога започва нещо ново, Телецът да не отлага нищо за утре, колебания за Девите, Стрелецът да смени всичко, което не го удовлетворява

 

Овен 21 март – 20 април
Може да се наблюдава пик на алергии и душевна непоносимост в живота на доста хора в следващите дни. Но вие ще минете „между капките”, ще спечелите от чуждите проблеми и провали, ако се движите в позната и свойска среда.

Телец 21 април – 20 май
Ден на призив. Събират се единомишленици под знамената на личната активност. Проведете събрания, приемете нови членове и привлечете симпатизанти към групата, в която участвате или ръководите. Стартирайте нови проекти и начинания, подпишете колективни трудови договори. Нищо важно не отлагайте за утре. Вечерта назряват семейни конфликти. Приберете се навреме.

Близнаци 21 май – 21 юни
Девизът на деня за вас е „разделяй и владей”. Защитавате своите дори и да грешат и нападате конкуренцията по незначителни поводи. До вечерта в хороскопа ви се заформя кармичен кръст на планетни сили. Плащания се забавят и ви объркват.

Рак 22 юни – 21 юли
Благоприятен ден за съвместна и екипна работа. Свикайте семейния и професионален съвет, уредете среща с посредниции и снабдители и по всички възможни начини се опитайте да затворите производствения си цикъл. Препоръчват се сондажи в нова бизнес посока. Преговаряйте за бъдещите условия на договори и поръчки. Добре е да сключите нови или допълнителни договори.

Лъв 22 юли – 22 август
Чудесен ден за събрания, за делови срещи и разговори на високо ниво. Ще намерите или ще се присъедините към нова група по интереси. Някой ще създаде и своя нов екип и ще влезе в перспективна среда.

Дева 23 август – 22 септември
Край с колебанията. Днес трябва да вземете решение на чия страна ще действате и към коя група принадлежите. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Родените във втората декада са в тежка позиция.

Везни 23 септември – 22 октомври
Ще почувствате удовлетворение и ще имате ползи, ако в този ден намерите своята група по интереси или се включите в съвместни иницативи с единомишленици. Препоръчва се работа в екип. Където сами не можете да постигнете нищо, ще го постигнете с колективни усилия. Не е все едно с кого ще се свържете и кооперирате. Установените днес съюзи ще важат задълго във времето напред.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ден на предупреждението, че сам няма да може да се справиш с изискванията на времето. Помислете с кого може да се кооперирате и му се обадете с предложение за съвместна инициатива.

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Предстои пълнолуние с лунно затъмнение в знака на Стрелеца. В хороскопа ви се задвижва кармичен кръст. Ще се наложат болезнени избори. Не оставайте там, където усещате, че не ви е мястото. До 13-и ще се засилват алергиите и несъвместимостите във физически и духовен план.

Козирог 22 декември – 20 януари
Денят ни събира в групи по интереси, хоби и разбирания. Не оставайте в изолация. Успехът ще следва тези, които привлекат съмишленици и последователи, които разчупят статуквото и организират по нов начин съвместната работа. Сега е момента да започнете нова дейност, да сформирате доверен екип, да набележите общите цели, задачи и отговорности. Действайте.

Водолей 21 януари – 19 февруари
Ден за пътуване, за съвместни делови и творчески инициативи и за преход в нова среда. Всичко предприето ще отваря нови възможности.

Риби 20 февруари – 20 март
Ще изживеете тежки и притеснителни моменти с родители и деца. Вижте кой от какво има нужда и се погрижете. Луна и Слънце са в квадратура със Слънцето ви и с Марс и Нептун. Бъдете много внимателни и не се движете в несвойствена среда. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Затъмнява се женското начало.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...